Yang DiSaYAngi

Rabu, 16 Januari 2013

Majlis Cukur Jambul DANIA MAISARAH

 
Salam pagi semua..
B4 nak buat bekal untuk izz..aku nak citer pasai weekend lepas..
memenuhi jemputan majlis sana sini..
(gayoo mcm banyak je jemputannyer..1 je kot..kakakka)
 
 
sampai2 je kat umah UYUN a.k.a CUTEMUM tu elok pukul 12.30pm...mmm...parking pulok betoi2 la sebelah ngan kete NAD a.k.a MAMAzn...nampak sangat dah hafal no.plat kete deme ni..kakka...
 
sampai2 je aku terus jumpe NAD a.k.a MAMAzn...sengal kan aku ni bukan nak jumpe tuan rumah dolu...kakakkak...nak guano...dah jumpe NAD a.k.a MAMAzn dolu...dier la aku terjah dolu..en asbeen N syawal dah serbu makanan dolu..alahai nampak sangat lapar nampak..
 
sampai2 je kat NAD a.k.a MAMAzn, terus 1 hamba allah ni bersuara,..(PAPAzn)..
 
PAPA zn : ehh...mak jemah..(gayoo jemah ko panggil mak ni..akkakka)..baru sampai ke..ko tak makan ke????????
aku : GILER MAK JEMAH tak makan...kat opis ni PIRANNA ni..kakkaka..
MAMAzn : bukan tadi dah salam ngan akob ke...(di ajukan soalan kat PAPAzn)..
PAPAzn : ye la..mana la tau jemah datang asing2 ngan akob..kakakka..
 
bantai gelak semua..
 
kan...giler mak jemah datang sendiri...mau kena potong kaki si en asbeen tu klo dtg sendiri..kakakka...
 
 
lepas tu baru jumpe UYUN a.k.a CUTEMUM ...seronok la kami berburak kan...
 
 
 
time kengkonon si PAPAzn tu suruh la jemah ni jgn membelakangi dier..nak amik gamba candid..kengkonon kami rancak berjemah kan..maap la PAPAzn mak jemah ni nampak kamera...mula gedixs dier datang..kakakka...
 
elok pulok time ni en asbeen amik gamba...tak sedar diri si suraya ni..org lain sebok pagang anak..mak jemah kasi kat laki mak tau..kakkaka...kata PAPAzn..bajet single latu..
harus la..kakkakak...puuiiiiiiiii
 
time tah mana dania dah..tak sempat nak bergamba...macam lupa je dier...sra apulok udah tido..mmmm...cantik tak kami susun ketinggian macam tangga...
 
 
si zakwan ni bila PAPAzn tanya kenai tak aunty soya ni..boleh tak kenai katanyer..kakkaka...aunty soya kasi air milo nak..kakkakak..
 
syawal pulok tak mo bergamba..alahai...
 
semangat tau pegang si nayli...mmm..teringat je muka dier malu2 meh..dah pandai tu tgk bekas air syawal tgk upin ipin...muncung2 mulut dier nak tunjuk upin ipin kat mama N aunty soya ni.kkakakka...
 
 
 
TQ uyun sebab ajak sue sefamily..mmg best tau...
 
 
 
p/s : LAPAR...nak G pump..bye
 



5 ulasan:

aanie berkata...

happening je tgk korang...:)

Falsya berkata...

vavavavavava..hover tau papaZN tuh...mmg ado gayo jemah haaaa..hahahhaa

Nad MamaZN berkata...

Ahahhaah...!!!
Lawak gilerrr!!
Tak sangka sungguh jemah laki ku itewww hhahah!
Memang "masuk" la korang, buat kite gelak tak sudah2 haha

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

alahai tak sempat nak pergi..kita ada jemputan kawin family hubby..sedih tau..klu tak boleh berjemah bersama

Cute Mum berkata...

nanti bolehlah uyun cilok gambar kat sini yer...
nanti ada event kita berjemah lagi yer..