Yang DiSaYAngi

Jumaat, 11 Januari 2013

Rutin di pagi hari

Salam pagi, salam siaran kengkawan....
 
rutin di pagi hari sebelom keluar umah nak memulakan hari mencari rezeki....
 
 
mmg ni la rutin aku sebelom keluar rumah..aku mesti sediakan semua kasut2 deme ni ..senang buat deme ni...
 
sekarang 3pasang..tak lama lagi...4 pasang pulok..kikikiki...
dah abis settlekan semua barang nak di bawak, umah dah settle kemas..ni la last rutin B4 kuar umah..
 
terasa bahagia je tgk susunan kasut ni...cumill je kasut syawal tu...nnt sebelah kasut syawal, kasut adik izz pulok...
 
arini, hari jumaat penghulu segala hari...ibu N abah sedondon...abg N adik sedondon bersama...

 
ibu N abah pink, purple...entah mana 1 warna baju kami ni..akkakaka...
usually, muka si ibu ni mmg excited+gedixs tak hengat kalo depan kamera ni..kakkak..muka en asbeen di paksa senyum di pagi...
"abg sila senyum..tak baik tak senyum di pagi hari, nak cari rezeki ni"
 
baru la senyum tu pon terpaksa..kakakkaka...maroh2..kakakka...bini dier kaco dier bawak kete..
 
 
tapi abg N adik ni tak sempat si ibu nak amik gamba sebab dah nak kuar umah dah,...
abg syawal  N adik izz warna oren...
cumill je deme


6 ulasan:

ieyda berkata...

amboi,.bukan main bergaya di pagi jumaat ye....

♥cikmOt♥ berkata...

selamat pagi sue...

Nad @ MamaZN berkata...

Pagi2 dah ceria sedondon
Moga.murah rezki...

LYAfrina berkata...

usben sue senyum malu2.. hehe

Myra Jay berkata...

Hheeee...

Sweet :D

Falsya berkata...

vavavavavvaa...sedondon gitu..bahaya akob pakai baju melayu penuh button tuh..*butang baju melayu aku mana mah*..hahahahahaa

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK