Yang DiSaYAngi

Rabu, 16 Januari 2013

JJCM - haji sharin low

 
 
Semalam en asbeen blk dari futsal..aku terus ajak mkn kat luar...sekali en asbeen kata ok jugak..kiter try makan kat sini...
 
 
 
mlm tu kami  G..tgk tak ramai...so ok la...sekali dapt menu...1st time kami carik menu lambat giler...terus en asbeen kata...nk makan nasi goreng,...
 
aku pon balas la..."ala..kalo takat nasi goreng..kedai pon boleh...kiter amik makanan berlauk...tak pe saya bayar..(tu pon dalam hati telan air liur jugak)..
 
last2 kami amik ni..
 
tomyam - RM12.00

 Kailan ikan masin ayam - RM18.00
 
sotong celup tepung - RM20.00
 

air laici N air kasturi boi - RM4.50 secawan
 
dah order tu..mmg tgk muka en asbeen tu semacam..terus aku kata..
"abg nak kuar ke dari kedai ni.."
kakkakak..mmg kena maki la pastu..kakakkakka..
 
so far tomyam dier mmg ok, sedap...sotong celup tepung tu sedap, lembut..senang nak potong...
 
tapi kailan tu out la..ayam dier ok lembut...
 
so farr boleh masuk tekak jugak la...
 
mmmmm...

amik gambar dolu sekeping dua..

tak sudah2 ngan rainbow ni...jatuh cinta meh

so far pada aku..mmg mahal..sampai terbeliak bijik mata la kan...
 
aku siap cakap nga en asbeen
"tak pe la bang..ni kiter terkejut sebab mahal, tak datang dah...yang lain terkejut sebab murah, kiter datang lagi..."
 
mmg 1st N last la aku datang..mau kopak aku camni..kakkaka...so pagi minta duit belanja kat en asbeen..kakakkakakk
 
 
p/s : nak G alamanda la





11 ulasan:

Nana berkata...

penah makan skali kt sri gombak tu pon orang blanje hehehe
ok la makanan dia byk yg lain dr makanan melayu kita

mama tisya berkata...

kailan smp 18 hengget tp rmi yg ckp sedap sini cuma rege biasa la kn..skali skala ok la...tk try lg

♥cikmOt♥ berkata...

eh kat mana ni...akak ritu makan rawang burger bakar kat bangi tu jek...

sedap jugak

Nad MamaZN berkata...

oo mahal ek? Ni kat bangi kan kedai ni?

Falsya berkata...

sharin low tuh kat area umah kite je kat sri gombak...tp dh lama gile xmakan..hehe...

Myra Jay berkata...

Ramai cakap tempat ni ok..

Tengok tang rege telan liur berkali-kali :D

jaa jaa berkata...

sekali setahun jer kot mkn kt situ..hehe.. mahal giler..

aanie berkata...

perghh, mahal gile..kite mmg xyah berangan la nak masuk....maunya lepas mkn ni, kena puasa seminggu...hehe...

Ya ALya berkata...

perghhhhhhh.... tercekik ank tekak ni.....kailan tu mahal betul....

eima berkata...

lain klai review bubuh alamat la cek oi ... mana tau ade yg suka mkn yg mahai leh pi ..aku idak la pi
pengsan tang nk byr tu kang .. kailan je sampai RM18. hmmmm

kedai ni kat sg. merab jalan bangi tu...

mmg tersorak la ckit ...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

mahal betul..