Yang DiSaYAngi

Rabu, 2 Januari 2013

Why u so notty...

 
 
siapa yang notty tu...mai habaq sikit...
 
**********************************************************************************
 
tak da sesiapa....yang notty tu ibu syawal N izz tu..mmmm....
 
ada je nak kenakan si abg syawal ni tau...
 
alkisahnyer semalam...aku dah abis lipat kain..so my turn la nak tgk TV kan...syawal dah abis tgk..sekali abah dier G la bukak ni...
 
citer ni la..ape yg best aku tak tau..khusyuk la si syawal ni tgk...sampai la abah dier tarik tangan nak basuh mulut pon mata dier still pandang TV..alahai anak...
 
sekali ibu dier pe lagi..terus tukar la...
 
sampai je depan ruang tamu, tgk dah citer lain..mau mengamok..guling2 atas lantai..kakkakak..lagi bantai ibu dier gelakkan dier yg ngah menangis tu..kakkakak....
 
last2 aku kena sound ngan en asbeen
"bab2 kaco menyakat anak..mmg cukup suke kan..tukar la"
 
muncung sajoo...terus diam...kasi bukak la balik channel 615 disney..mmm..terus diam...pastu senyum2 kat ibu dier yg membengkak...abah dier sound bukan pe...abah dier pon join sekaki tgk citer ni jugak..mmm..selamat..terus la aku masuk bilik ngan izz, kasi susu terus tido..
 
tak lama si abg dah abis tgk TV kot...datang masuk kaco ibu lak...terus ibu merajuk..muncung tak mo kalah..kakakkaka
 
 
 
p/s : bergegas ke koir lagi..mmmm...pening nak hafal lirik..banyak sangat...sampai 8lagu..haammmikkk
 


10 ulasan:

✿A I N A A✿ berkata...

ishhh best cerita ni kak.. ena yang dah besau ni pun melekat kalau tengok... kalau time stress lagi best tengok, bodoh2 punya cerita.. ahakx

Falsya berkata...

wakakakkakakaka...amek kan kene sound ngan akob..kalau falsya ade pun falsya join sound sama ngan akob sbb falsya pun layan katun nie jugek...wahahahhahahaha

eima berkata...

hmmm cite fav fahim 20 kali ulang tgk yg sama hari pun tak pe ...mama pun naik pening asek tgk yg sama

jaa jaa berkata...

hehe..citer ni mmg kelakor tp ni saya tgk masa kecik dl la..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hahahhakan dah kena sound...
muncung taknak kalah tue yangtak tahan

Nad @ MamaZN berkata...

budak2 suke bebeno tgk citer ni
Apa yg best nye ntah...

Patut lenaaaa je izz tdo, ibu nyanyi sedaaappp
Sambil prektis 8 lagu, sambil susukan izz ye..
Hehehheheheh

ShimaSalleh berkata...

akakakaka... nasib syawal tak amik sangkut baju hihihi.. shima pon suka nyakat anak gak
Citer oggy ni pun fav abg aqil. Pon ngamuk klu ditukar chanel lain! Layan je lah... huhuhuu

Mimie berkata...

suke sgt budak2 tgk crite nih...sy suke tgk glagat 3 lipas yg jht nih..hahaha

mekchu berkata...

layan gak cerita lipas ogy ni.. dia 3 ekor yg macam2 gelagat.. kadang dia tak tgk, mama dia yg layan sampai habis.. kalo tak rugi letrik je.. hahaha alasan..

fieda berkata...

budak2 selain dari ipin upin ni mmg feveret dorang gak..kak fieda sendiri pun suka tgk..tak tau nape..