Yang DiSaYAngi

Selasa, 5 Februari 2013

bila kerja mengatasi segalanya

 
 
 apabila ketja mengatasi segalanyer...mmmmm..mmg tak nampak la meja aku ni..mmm..masalah betoi ni...
 
 
sorry to say la..sejak2 masuk keje ni...aku tak fokus sangat buat keje..entah la...ada je keje macam tak siap...mmmm...entahla...aku rasa mungkin mana nak PK keje...mana nak PK nak pump lagi kan...nak ke sana sini, nak fotostat, jumpe pegawai, pegawai panggil aku...asal ngah sebok pump, sambil buat keje....elok la pulok time ada yang memanggil pulok
 
nampak..walaupun kerja N mata berjalan..PC aku tetap dihiasi page blog mak jemah tau...suke tau..semua tu sesambil...
 
 
 
inisemuapoyo...
 
 
p/s : bila nak pump ni..


12 ulasan:

Anum berkata...

hehehe
semua poyo

eima berkata...

ko jgn stress sgt wei ... kang susu tak kuar byk kang

ieyda berkata...

keje banyak, pastu masa utk rileks, yelekkkkkkk..hahahahaa

wan nurul hezrina abd halim berkata...

poyoo itu semua poyo..hahahaha..kalau tak berblog mmg bosan.sambil2 kan ker jemah?=)

Cute Mum berkata...

sama jerlah dgn uyun sue.. cuma yang best kat sini tak stress byk kerja macam dulu...
sue jgn stress.. nanti susu drop..cian izz..

LiYa HaNiF :: berkata...

hahha sabo je lah...


salam kenal yr

Falsya berkata...

sama la kite jemah..byk sgt3 keje nieh..xtau nak wat mana 1...;(

jaa jaa berkata...

haha, sesambil tu sempat lg buat entri.. ja kl sibuk bw je..x sempat nk karang2..otak beku kot....xleh pk..haha

Nad MamaZN berkata...

Adoi, kene p bercuti kot sue, baru bleh keje dgn ceria, ewaahhh! =)

IntaNBerliaN berkata...

hahaa.. sempat aje yer..

fazilzura berkata...

sabo mekkk..

haku lg ler, kalau nak g pum kne suh sapa2 jaga tmpt aku ..kannnn .. lg POYO weh ...

tp aku lantak pi kan , janji aku dpt pum .. even gune fs aku g pantry , xkan nak dok tmpt plak .. sogan weh , lelaki ramai ni

Ya ALya berkata...

mmg poyo....ya lg stress....keja byk wat sorang2 je...klu xtahu kena terjah prasekolah lain...10 minit bru sampai tau....huwaaaa.....biasa ptg la merayap prasekolah org.....huhuhu