Yang DiSaYAngi

Selasa, 5 Februari 2013

dah macam tgk wayang

 
Untungla kamoo syawal..abah kamoo bagi kamoo tgk kartoon..guna beam..mmmm
 
 
mana syawal..??????????

seronok dier tgk citer oggy dier...bukan setakat dier...bebudak lain pon datang bertandang jugak..ada yang mengacau syawal pon ada...dok menghalang pandnagan syawal la..mcm2..kakkaka..aku N en asbeen gelak je..ni semua umpan bagi syawal duduk diam kat kedai makan...sementara tunggu makan sampai..bila makanan sampai,...mmg dier makan tak pandang kiri kanan sudah...
 
 
 
p/s : balik umah pon nak tgk citer ni lagi


10 ulasan:

Anum berkata...

wow layan movie nie

eima berkata...

enpon baru mak die ....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

wah best jugak bean nie kan

ieyda berkata...

org dah ada beam katakan...setiap hari leh tgk wayang ...hihii

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ooo nie tepon yang bleh tgk movie kat dinding ek?besh2..canggih manggih

Falsya berkata...

wahhhhh..kalau mok mok nie mau tembak ke dinding tgk game bola die tuh...hahahha

jaa jaa berkata...

erm, menarik tul..rasa cm nak kebas satu...

Nad MamaZN berkata...

Wow! Hebat!

IntaNBerliaN berkata...

wah canggih ni.. mesti mahai kan

Ya ALya berkata...

wahhhhhh......mmg canggih.....harga pun ribu2 ni....