Yang DiSaYAngi

Khamis, 28 Februari 2013

hasil merajuk manja


Hari selasa lepas, aku mmg dari pagi agak keletihan, tak sihat je, berat je kepala ni...

elok pulok lepas siap2 kan anak, nak la pinjam thumb drive en asbeen...aku punyer tinggal kat opis.nak amik something kat umah ni...

aku : abang...pinjam thumb drive abg..nak amik something kat komputer..
en asbeen : tak boleh...saya nak guna(gayoo menggunakan kekerasan)

terus mencebik je aku...dah la dengan tak sihat kan...


terus tengahari call...
nak pujuk la tu..puii..kakkakakak

en asbeen : sayang jom teman saya G serdang..saya nak beli barang aksesori kete..
aku : G la sendirik..=(
en asbeen : ala jom la...majuk la tu.puiiii....saya amik awak tau jap G..
aku : yela..(relakan jaa)


sampai sana..dah makan, membeli aper yang perlu...majuk dah abis, tapi sakit kepala yang menyerang tak abis lagi..adoii...dah terik tengahari tu...tetibe en asbeen berenti kat kedai ni..

en asbeen : eh sayang..awak punyer ahli avon tu boleh guna lagi ke..???????
aku : entah..tak tau, dah lama kot, tak tau boleh guna lagi ke tak...nape??????
en asbeen : jom nak carik something..
aku : eh...ni kan kedai pompuan, nak carik pe jee..
en asbeen : jom la..egat kedai pompuan, laki tak leh masuk ka..

turutkan sajoo suraya..kang petir melanda..bahana ko..kakakkakakak

rupanyer nak beli..ini...

perfume WOE (women of earth)

mmg fav aku perfume ni...dari sekolah pakai..suke bau dier tak kuat pon, soft je rasa

nak pujuk la tu..kakakkak...

 harga RM 59.90
after less diskaun 15% (harga ahli)

RM 50.90

termasuk la 
dedorant N bedak tuan..kakakkakak...



ok la tu..selaloo RM 59.90 tu perfume je...


suke je mak tau terus en asbeen cakap..

en asbeen : nak beli yang beratus2 tu tak mampu la sayang..ni pon ok la..ni kan fav awak..dah lama awak tak pakai perfume..ok la tu ka...
aku : TQ abg tecik...mmmm..tak pe mak jemah tak kisah pon...mak ok jaa..
en asbeen : dah nampak sihat ni..dah hilang sakit kepala.
aku : hilang sudah..kakakkakakak



p/s : tq en asbeen, walaupun guna kad ahli mak jemah tau..kakakkaka...

11 ulasan:

eima berkata...

wahhh dpt hadiah .. utk jiwa mak jemah tu kan .. hiihi

aku suka haiku ...

❤✿nOrhidayah myusni✿❤ berkata...

weh senget!!!1
mai la jOin http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-siapa-blogger-bertuah.html

♥cikmOt♥ berkata...

hahaha...
kalu yang avon akak suka yang SOFT MUSK PEACH..tapi hok ni lama dah tak keluar tau...sobss

Nad MamaZN berkata...

Waaaa
Syok la en akob kasi perfume :)

Nurzakiah Hanum berkata...

yezaaaaaaaaaaaa

ieyda berkata...

org merajuk dapat hadiah, tersenyum lebar sampai ke tinga...hihihiihihi

Ema Blog berkata...

hahaha..sengal...hilang terus rajuknya


eh, boleh pula buka blog sue kat opis ni

Falsya berkata...

betul baek punye akob pujuk..ahahahha

Hanie(SHMA) berkata...

untung nyerrrr

Shima Salleh berkata...

pakai minyak roll seribu bunga tu je rm2.90 ekekekeke

jaa jaa berkata...

pandai en asbeen pujuk kan??? jeles ai...