Yang DiSaYAngi

Isnin, 4 Februari 2013

Izz dalam walker..boleh ke??????

 
 
Semalam lepas anta sedara en asbeen kat TBS...kami teruskan tujuan kami yang satu..apa???????
 
 
nnt aku citer...
 
tapi semalam kami singgah ke fablous mom balakong...mau mencari yang satu itu....
 
sekali en asbeen sebok la dok letak izz dalam walker..mmmm...
risau aku...
 
 nampak seronoknyer la si izz duduk dalam ni..time ni aku dok cuci mata...
 
mana abg syawal...
 
kat sini...
 
 abg syawal kat belakang izz la...sebok dok menyusun item yang dah sedia kala tersusun tu...syawal ni mmg la rajin menyusun tau..sangat2...
 nampak muka izz seronok..tetibe en asbeen bersuara bila aku datang kat demo2 yang dok bergelak sakan kat area belakang kedai ni..
 
"sayang...saya rasa syawal dah boleh duduk dalam walker la..."
 
aku balas..
"mana boleh agi...walaupun nampak dier dah boleh berdiri, tapi belakang dier tak kuat lagi...mana boleh..time syawal pon umo 8, 9 bulan baru kiter masukkan kan...sebok nak belikan la tu..mahai ni..tgk pon tau mahai..kkakkaka"
 
en asbeen ni suke walker ni sebab walker ni boleh bounce tau..kiki....sampai mengekek si syawal gelakkan adik dier..kikiki...
 
tetibe budak yang keje kat situ kata..
"akak n rm 459..after less...B4 less RM600+++++"
 
mmmm...telan air liur..kan aku dah kata...mmmm...tak payah la cik abg...mimpi sajo la pakai ni..kejap je pon...
 ampak tak syawal kat belakang tu...menyusun..punya la tinggi bebenor..mmmmm...dah boleh keje sini dah...

 settle membeli belah kat situ...apa yang aku beli..next entry yee...bila..akan datang..aku citer
 
 
 maaf...gamba tuan tanah kedaung mesti ada..mesti gedixs sikit yee
 
 
p/s : kata en asbeen aku nampak lain...nampak muka berseri..puiii..kakakka...sebab aku pakai tudung warna ceria je tu...izz ada iras aku tak???????????


14 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tapi nampak makin comel..hahahaha
mahal bebenor walkernya...

Anum berkata...

tomei2

♥cikmOt♥ berkata...

ye ye..izz ada iras kamu...

betul tu, kai tudung kaler kaler nampak ceria gitu

Falsya berkata...

mak aiiii...mahalnyeeee....berbuntang mato den nengok harga..hehe

fazilzura berkata...

amboi2 izzzz... awal nye mama awk paksa awk duduk sdiri yew.. nk kene rotan mama awk tu ...

Ya ALya berkata...

adoi tercekik dgn harga tu...di luar kemampuan ya....

LYAfrina berkata...

hihi..klo husband y puji, mesti kembang semmagkuk kan... hehe.

tp mmg berseri pon muka sue..org happy & sihat luar dalam mesti selalu bseri je muka.. xperlu pkai kosmetik mahal2 pom...

aduyai..mahalnyer..rsa x pperlu mbazir beli semahal tu.. lg pon gna skejap je kan...

dah izz anak mama..mesti la serupa...
"nampok same.. tp bukan dier....."

Nad MamaZN berkata...

Mmg mahalll
Org yg jual 2nd hand pun harga nya masih mahal wpun 2nd hand

Cantek la sue...apa rahsia? Share plzzzz

ieyda berkata...

comellah izz nie...sebijk cm muka syawal...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

mahai mak aihhh walker..tuh mmg syokk takmo kuar duduk dlm2..hehe..nurulpun masih suka memakai bawal dalam banyak2 tudung tapi tulah tang gosok alahai bercinta kata org=)

jaa jaa berkata...

mahal bebenor la... erm, izz mmg ikut muka sue kot..

IntaNBerliaN berkata...

tu dia... mahai betoi tu... hihii

sy duk gelak tgk syawal yg kat belakang tu.. rajin benor gayenya.. heheh

Cute Mum berkata...

pergi beli pump baru eh... :) FS lah sue...

Tanpa Nama berkata...

Thanks for thе helpful article. It іs alѕo my belief
that mesotheliomа cancеr has an ρarticulaгly long latency phаѕе, ωhich means that ѕymptoms of the ԁisease might not emеrge until 30 to 50 yeaгs after
the fігst eхpoѕuге
to asbestos. Pleuгаl mesotheliоma, and that іs the most common tуpе and affeсtѕ the аreа across the lungs, ωill сause ѕhortness οf bгеath, сhest
muscles pains, as ωеll as а persistent cough, whіch may bring abοut coughing up bodу.


Feel fгeе to surf to my page - is quibids a scam