Yang DiSaYAngi

Isnin, 18 Februari 2013

Izz Dani Aqlan - 5 bulan



semalam izz genap 5 bulan....bulan depan genap la izz 6 bulan..tak sabar nak bagi solid food...terbaik la..

tak sabar lak rasanya...nak bagi izz solid food...


dier kalo kasi kamera pandang muka dier..mmg bulat la mata dier tu...



 bagi je la apa saja depan mata...mesti jari jemari jugak yang masuk mulut..alahai anak...





sekarang ni kalo bagi pakai CD ni, cuku susah...sekejap je nak berpusing2..adoiii...
paling cukup suke la kalo mandi...tergedix2 bagai tau...

dah pandai angkat punggung nak ke depan, mengesot ke depan, ke belakang...pastu dah pandai buat posisi merangkak...

khamis ni check up izz dani aqlan ni..kiter tgkla berapa berat dier kali ni...



p/s : rasa macam baru je bersalin

6 ulasan:

fazilzura berkata...

kan kan .. daku pun x sabo nk timbang amni .. tah bp berat dia..

amboi2 izz, leh geng ngn amni la suke isap jari..

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik blog baru nie
hehe

wan nurul hezrina abd halim berkata...

izz dah tak sabar gak nak mamam solid food=)hehe tgk tangan masuk dlm mulut dier

Nad MamaZN berkata...

Wahwah... Lagi rajin la ibu izz wat puree heee

IntaNBerliaN berkata...

aqilah pun sama, suka msk semua jari dia dlm mulut

Ya ALya berkata...

Sabar tau..kejap je lg mcm2 puree la izz mkn...