Yang DiSaYAngi

Rabu, 13 Februari 2013

Jumaat yang lepas - Purple Theme

 
Ni gambo jumaat lepas...kami di pagi jumaat yang sejuk....
 
serba purple kami pagi tu..al maklum la..kalo ibu yang settlekan baju bajan anak2 N suami..mmg itu la gayoonyer..cer kalo en asbeen yang uruskan..mmmm...warna warni gamaknyer..kakakka
 
 
 mesti la di mulakan dengan gamba abah N izz la...
 
 syawal sekarang ni dah pandai tgk kamera...kalo bergamba sekarang pon dah pandai senyum..pose sana sini...terbaik la..kamoo syawal...ikut ibu yee...
 
memasing galas beg meh..kikikiki..
 
kami nak G school la...
 
ni adalah habit syawal sekarang suke sangat cium kiri kanan PP ibu N abah dier...sampai di tariknyer muka kami semata2 nak cium kami...
 
 
cer kalo bagi adik dier...mau di tolak adik dier tu..kakakkak...si adik tu cukup suke la kalo nyakat abag dier tu kan....mengekek2 dier gelak tau..

 
last but not least....
suraya N izz la...pakwe mak no.3 ni....ramai pakwe jemah ni kan..kkakakakka
 
 
 
ini budak kalo duduk dalam car seat pepagi mmg terbaik...behave je...cer kalo tengahari ke petang...mau mengamok minta di angkat...harap maklum, budak tecik ni cepat hangat ok...
 
 
 
p/s : windu pulok kat deme2 ni

8 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

purple yang cantik...
sue rumah baru cantik..RM??

ieyda berkata...

wow, tetiba aku bukak blog kau nie....terus woooooooooooowwwwwwwww....
cantik 'berwajah' baru...

IntaNBerliaN berkata...

bagusnya syawal ni.. kiss pipi yer.... seronok kan dgr anak mengekek gelak.. aqilah pun dh pandai gelak.. hihii

sue, watermark tu saya ltk guna photoscape.. mula2 pun sy xreti camne nak ltk tp sy google.. br tau cara guna..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ingatkan nurul salah masuk umah tadi..baju baru dah blog..chantek=)wah siap salam2 mcm rayo

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

new look, shantek!!!

woo, sempat lg bergambo pagi ari..
kite mcm lipas kudong kl pagi, terkejo2 nk anto alya skul,
nk masuk opis.. haioo, opis dr umah 26km sehala maa...

org cina ckp 2013 manyak ong pepel.. =)

fazilzura berkata...

Wahhhhhh header baru nok... cunnn


amboi2 sedondon gitu kan ...

btul2 ramai pakwe mu.. bile nak ado makwe plak

Myra Jay berkata...

Wahhh sedondon serba pepel :)

Nad MamaZN berkata...

Sehati sejiwa
Happy famili :)