Yang DiSaYAngi

Selasa, 5 Februari 2013

let go spectra 3

 
 
Petang2 ni ngantok pulok..tapi takpe..aku nak kasi tau something kat korang...
 
 
aku nak letgo benda ni...
 
my SPECTRA 3
 
aku jual sekali dengan
 
 breastshield 2pcs
 
 
 beg brand autmnz
 

 
* warranty selama 6 bulan..masih dalam warranty
* free membrane
* ada buku panduan SPECTRA 3
* good condition (tak penah jatuh tau..sayang meh)
*baru 4 bulan pakai
 
HARGA BELIAN = RM 558 (sebab beli asing2 semua ni...extra breastshield, beg autmnz,
spectra 3...boleh servey harga kat pasaran sekarang semua ni...)
 
HARGA LET GO = RM380 (boleh ne go lagi...kasi deal baik punyer meh.murah gak ni)
 
 
 
reason nak jual : adalah kerana..susah nak kelek semua benda berat kan...anak2 lagi, barang2 anak nak ke taska...N alasan paling kuat..sebab jemah nak beli yang baru...apa dia..???????nnt jemah berjemah ngan korang tau..
 
berminat...sila la email ke mak jemah ni..
 
 
 
p/s : korang rasa mahal tak aku jual dalam amaun tu...mmmm...ada yang kata mahal...yela...pada aku...tak kot...sebab aku beli lagi mahal kan...beli asing2


11 ulasan:

ieyda berkata...

kalau x aku nak beli, tp disebabkan ank aku dah setahun 1/5, nanti anak akan datanglah aku beli....

fazilzura berkata...

mak jemah ... hang nk join group aku dgn uyun ke?

♥cikmOt♥ berkata...

akak pakai S3 ni...tapi tak pernah kelek pung...tinggal di opis ja..
p jejalan bawa yang manual sudah...heheh

Anum berkata...

cepat2

Munnafendy berkata...

adehh berat sgt ke nih?

Puncak Sakti berkata...

sue dah try let go kat page FSOT tue ker?

Nad MamaZN berkata...

Ok la tu regenya..
Harap.cepat dpt buyer

LYAfrina berkata...

pasti ramai y cari..

sue apakata kalo masukkan kat mudah.com.. kat situ ramai y survey.. lya aritu jual barang, x smpai 1/2hari dh ada y beli

eima berkata...

aku pun sama bg pinjam ke SIL dah pun ... tp hari2 bw balik berat gak ...

nk beli freestyle ke wei

fazilzura berkata...

** beb , jual kt fb tu ...

Fieda Rafli berkata...

wat iklan la kt fb..