Yang DiSaYAngi

Selasa, 12 Februari 2013

Rumah sudah di renovate sudah....yahooo....

 
 
Still dalam mood cuti...kikikikiki...tengah settlekan keje2 kat umah ni....cuti pon bekerja kan..adoi...kakkakak....takpe..
 
hari ni nak citer pasai rumah baru mak ni....
 
 
org dok la sebok tgk rumah baru mak jemah kan...mak jemahnyer tak tgk2 lagi...
 
 
akhirnyer untuk kali pertama mak jemah dah renovate rumah baru mak jemah...cumill tak kengkawan...suke mak tau...slaloo renovate header kan....almaklumla...sekarang ni dah ada sowang lagi...kena masuk frame jugak...kikikiki..mana aci citer pasai dier, tapi dier nyer tak da dalam frame kan...
 
 
so TQ tok ECA aku follow dier pon kat blog...ni...ni link FB dier..sesekali renovate kan..pe salahnyer...cuci mata di pagi selasa ni...aku kenai si eca ni pon melalui INTANBERLIAN...
 
 
alhamdulillah..harga berpatutan...aku nak sendiri, mana yang boleh je la..nak lebey2 gini, mmg tak la....tak pandai..kakakakkakak....
 
 
aku suke warna biru sebenarnyer...tapi hati ni rasa warna purple cantik sangat...kikikiki...tu yang eca buat gni...
 
 
 
p/s : teruja mak jemah...dah..nak basuh baju balik..byer

7 ulasan:

AYuNG berkata...

cun =)

Falsya berkata...

phewittttt...haruslah kene renovate kan sbb izz dh ado...santek2..;)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

terbaik..cantik sangat

IntaNBerliaN berkata...

cun2.. plg berkenan header.. ada gambar 4 beranak.. :-)

sy plak xleh nak ltk gambar kami 4 beranak sbb hubby x bg letak gambar dia...

Nad MamaZN berkata...

Canteknye uols! :)

jaa jaa berkata...

oo, patutler perasan umah dah lain..hehe.. cantik2..

Ibu Lala berkata...

cantik cantik umah baru dier. jom singgah umah kiter pulak.

i follow ye..