Yang DiSaYAngi

Isnin, 4 Februari 2013

sekejapan masa berlalu

 
 
 
 
tengah syiok2 mengemas semalam dengan izz..(gayoo macam izz tolong sekali)..
 
terjumpe je ni..
LAFAZ IZIN BAGI AKAD
 
kat putrajaya gini gayonyer nak nikah..kikiki,...
 
teringat je akan kenangan 07.06.2009 jam 9.00pagi tu..mmmmmm...
en asbeen sayu je muka bergenang air mata lepas lafaz akad nikah tu..
aku???????????????
 
muka mcm tak percaya..dalam hati terdetik..
"eh...dah jadi bini org aku ni..kakkakakka"
 
kakkakak..selengge kan..org lain mesti dah banjir kan lepas akad nikah ni...tapi aku..adoii...mmg selengge la bini mohd yaakob ni...
 
 
dah macam nak menyanyi pulok..kakkaka....
 
aku bila tgk baju ni..teringat akan makcik tailor tu..mau makan kasut jugak tu..ada ke dier G buat kain belah kat belakang sampai ke lutut...ate giler kamoo mokcik..adoiiii....padahal aku tak suruh pun dier buat camtu..pepandai je dier tu...mmm..konon la anak dier amik make up kat zulfadli make up tu..puiiiiii..ada aku heran...mmmm..last2 bila aku bising kat dier...
 
"takkan saya nak masuk masjid berbelah gini..mmg tak la"
 
adoii mokcik,...tu pon tak leh PK kaa....
 
nampak tak hantaran love kat belakang aku tu...tu tempat letak cincin...mak aku N aku buat..kretip meh kami...sampai sekarang still ado lagi kat umah MIL aku tu
 
dah 4 tahun berlalu..mmmmm...hadiah anniversary setiap tahun x da...sebab en asbeen lupa..kakakka...
 
tapi bila jalan kat luar tanpa anak2...aku ni suke pelok bahu en asbeen..macam kawan2 pulok...mmmm..en asbeen  pon selengge...tu pon org pandang2 usha dering meh kat kami...gayoo macam tak kawen je...G tempat game..main game sesama...mmmm....
 
lagi2 bila kengkawan lama terserempak je..dorang egat en asbeen tu ADIK AKU...ulang suara..
ADIK AKU...adoiiii
 
 
p/s : hampir 4 tahun berlalu....udah dua anak..kkakakak


9 ulasan:

Anum berkata...

hehe
tahniah2

KuNanGKuNanG berkata...

kenangan yg xmungkin kite lupa..:)

jaa jaa berkata...

haha.. hubby jaa kl jaa peluk bahu mau kena pelangkong kot..haha.. tak sampai nak peluk bahu.peluk tangan je la...haha

Masya berkata...

HIHIHIHI.. APAPUN DAH 4 TAHUN TU SEMUA BERLALU... X MENAHAN.. MUKA ADIK YER.. PADAHAL SUAMI..

Falsya berkata...

xaci akob baca time akad...hahahaha

Nad MamaZN berkata...

Yeeee
Kite penah terserempak ngan sue dulu
Jalan ngan akob tgn kat bahu
Mcm kawan kawan jek
Hehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hahah sweet je memori indah korang...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

=)senyum tanpa kata apa2..hehe sweet=)

IntaNBerliaN berkata...

hahha... tp mmg nampak sue n akob ni serasi sgt tau... sekepala.. sweet gitu.. hihii