Yang DiSaYAngi

Selasa, 26 Februari 2013

Show @ KLCC.. retis ko


Baru2 ni aku ada publish pasai aku KOIR @KLCC - majlis sarana ibu bapa

so weekend aritu org lain semua dok bersuka  ria bagai...aku dok la sebok berkampung kat KLCC unuk raptai N hari kejadiannyer...

maap..kesenggalan saya tak leh di bendung lagi...
raptai = sabtu 23.02.2013
time ni aku dengar kata seramai 5000 org akan hadir...mak aiiii...tersedak kejap...


 Show = ahad 24.02.2013
pepagi lagi aku dah sampai KLCC ni jam 7.40am...syoik je, heaven rasa tgk banyak parkin kosong..klo tak..alahai payah benar nak dapat parking kosong...

sampai je, aku terus zassss break1st dolu...
nasi lemak je pon...


sesudah tu terus la ke toilet..apa lagi..

MAKE UP TIME


aku mmg tak la make up2 ni, sebab kat umah lagi dah siap2 dah...cuma touch up bibir N mata je...aku tak mo..kawan aku paksa gak...katanyer...
"soya pakai la lencu merah..kiter geng melody kena la pakai..baru nampak...kakakkakaka"

aku ikutkan je...

nampak sangat dalam toilet ni..kakakkak..pon jadi kan



 maap...suraya selengge sudah mari..kakkakak....

serius org yang kuar masuk toilet pon heran tgk kiterorg dok la posing sakan kan..tu pon dalam toilet..ni namanyer nak hilangkan neves ko..

baju dah cun...sekali ada cekak rabbit lak kat atas tu..kakkakak...ni kawan aku la ni, bawak, aku mula la perangai sengal dah datang kan...org lain dok sebok make up, aku dah siap..mmg aku kaco dorang la..tu yang kawan aku jadi camni, di bahan aku...

dier bajet dier wilma mula2 pakai tudung..kakkakak..padahal kawan aku kata macam mokcik cleaner..kakkakak

berapa lama nak touch up daaa


di sebabkan ada cermin beso kat toilet tu..mmg pose syiok sendiri sakan la kat dalam toilet tu..

saya suraya...kawan saya suria...org selaloo tertukar nama kami..kakakka...nampak sama tak muka kami

serius gedixsss meh...

konon lencu merah..adoi...dah terasa terjuih dah bibir aku ni, di tonyohnyer lencu merah kat bibir aku ni...ni kawan aku la punyer keje..



ok dah settle...jom masuk dewan...seram sejuk meh tangan...mmmm...

 geng melody..nampak tak lencu merah mak ngah..adoi....


udah kawan aku snap..dier kata putih mcm tepung gomak...kakakkaka..padahal aku tak taruk bedak pon...ni bedak dari umah lagi..mmmm...
"ini bedak tuan"...kakkakakak


 org lain semua stady je bila bergambo..maap aku sudah gedixss lebey


ni la sebahagian budak koir KPM

haritu kami nyanyi 4 buah lagu

* NYALAKAN TEKAD
* SETANGKAI MAWAR
* NEGARAKU
* TRANSFORMASI PENDIDIKAN

tapi stacy n hafiz tak da la...kami nyanyi ikut kreativiti sendirik...


p/s : nnt ada masa aku masukkan video yee

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

berbakat kan

Cho Zila berkata...

alamak bestnyer.. nampak keseronokannyer... berbahagialah nampaknya...

aanie berkata...

kemain lencu merah mak jemah....:)

♥cikmOt♥ berkata...

tak tahan lecu kaler merah tu...hahaha

Zee Suhaini berkata...

tergelak tengok akak pakai cekak rabbit tu..kemain lagi posing kat toilet..

Falsya berkata...

hamboi hamboi jemahhhh..posing sakan nie..jeles gegurl..wahahaha

Nad MamaZN berkata...

Hahahaha..! Tergelak bace tang makcik cleaner tu
:)

eB berkata...

posing skn. mmg terbaek la...
tp bab mokcik cleaner tuh... hu3...
comei aper? :)

eh sue, biler kiter nk jmpa lagi nih?

Ya ALya berkata...

mmg paling gedik tau mak jemah ni...hehehe