Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 Februari 2013

XTVT pagi sebelom tuwun nak pegi sekolah

 
XTVT pepagi B4 ke  sekolah..mmg syawal la yang akan kuar umah awal dari aku N en asbeen...pastu dier akan tunggu dekt ngan balkoni..bila nampak aku dah follow dier dari belakang mesti dier akan sandar kat dinding tepi pintu lif...
 
 
 
suke nampak bila di rakam aksi dier ni..kakkaka...
semanagt boboiboy kuasa 3...kakkakak..
 
time ni izz N abah tak sampai lagi kat sini...
 
syawal cukup suke la menyorok kat tepi tu N mesti dier akan teranjatkan abah dier..kakakka...
 
abah dier pon kengkonon jugak la berlakon kan..
berlakon kuat ni....
 
 


 propa tau family ni,..(termasuk la ibu dier.lagi la..kakakka)
 
tgk main aksi cak..cak..cak...kakakkaka
alamak izz tertutup mata pulok...
 
izz dah biasa mandi pagi...cukup suke la mandi pepagi tu..semanagt muka nak G sekolah jugak...

nampak punyer la mengekek si syawal bila si abah N izz sergah2 dier..kakakkaka
 
 
 
 
p/s : seronok bila tgk anak2 tersenyum riang


11 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

ala..comelnya kasi syawal..
sue mana beli seluar jean kat izz..dia pakai getah semuakan..

Nurzakiah Hanum berkata...

hapy family seronoknya

LiYa HaNiF :: berkata...

Seronokkan bila tgk anak-anak nie gembira.. ^_~

♥cikmOt♥ berkata...

leh jadi jemah propa dah lepas ni...

eima berkata...

mood cantek je sampai opis kan ...

Falsya berkata...

mmg semua propa..hahahhaa...rindunye dak syawal...

Nad MamaZN berkata...

Main cak cak pg2...
Semangat 1 famili =)

mekchu berkata...

best la rumah ada lif...

pagi2 dah riang gembira.. susah nak jumpa kat family mekchu..

Ya ALya berkata...

mmg happy sungguh mika syawal tu....

LYAfrina berkata...

kiutnyer aksi syawal tu..
pndai dia nk wak org terkejut tu

IntaNBerliaN berkata...

sy kan, smpai skrg duk terbayang2 muka iz.. duk tingat izz yg sk senyum tu... hihii comel... bila lagi dpt jumpa yer.. :-)