Yang DiSaYAngi

Khamis, 21 Mac 2013

1 Million women purle walk

citer ahad lepas...lupa nak up kat blog ni..

pepagi buter aku dah siap2kan diri nak join 1 Million women purle walk

excited mak jemah tau..EBM izz dah aku siap2 kan macam biasa bila tinggalkan izz ngan abah atau maktok dier...so senang untuk dorang kan..nak tinggalkan izz ngan maktok dier..tak leh..maktok demo ni pon join gak event ni..kakakakkaka...semangat tu..omak sapo la tu kan...omak den la....


time ni PM tak sampai lagi time ni...semangat ko..siap makan2 pagi lagi..


 sepanjang jalan purple je...aku tgk..


 jgn tak tau akak aku..ADAMNIGINA pon join jugak..pon sebok nak menempel ngan aku N kawan kami ni...katanyer.."aku malas la nak join geng2 opis aku...ngan korang senang..klo nak blk awal..senang.."

sengal punyer kakak...itu yg di fikirkan


ni yang merah2 ni bebudak IPT bawah kementerian pengajian tinggi

tak lama lepas tu dorang buat senam seni..mmg fav aku..berpeloh2 aku tau semangat buat senam seni..terasa syiok sendiri meh menari sowang2..kakakkakakka...

dah abis sekali pandang bebudak IPT tu dah duduk dah..katanyer..
"bukanminat kami la kaka...kami malas nak join..."

apa sengal bebudak ni...tak sportng lagsung...tak minat pon..tapi untuk kesihatan tak salah kot...


kalo korang nak tau, gamba aku 1 je..kakakkakka...ni je...sebab 2 org sengal tu sebok la suruh aku amik gamba...gamba aku harammm....sengal dorang ni..bajet  cun..kakakkakak...

nampak muka berkilat...tu namanyer semangat senam seni tu...

 dorang dua ni kawan dah lama dari tahun 2001 lagi..elok pulok bila aku masuk KPM ni...rupanyer geng ngan aku gak...elok kawan akak aku, kawan aku gak..kakakkakka

 pon sengal macam aku gak..

abis senam seni..
PM pon datang..ada la yang mengiringi..pancaragam PDRM, ATM..cheerleader...


 garang nampak akak ni


 haa..nampak pompuan sengal ni...dier kalo nampak ATM..mmg terkujat kejap..kakkkaka...last2 tersekat la kami ngan ATM ni..




 ok fine dah sebaris ngan askar...askar pon pelik tgk ada pulok si belang ni..kakkakakak
kalo jumpe jantan lagi la kan..mmg terkujat abis la..akak aku pon sengal gak..

 ok fine sekeping pon jadi la..sekeping..berkeping2 nok..





so far mmg memanatkan...tp sgt2 have fun ko...mmmm....
dah balik mak aku call...

mak : ko kat mana..??????
aku : kat umah la nak..dah abis kot.nape.????????
mak : apa la ko ni...ada makan free la...mcm2 ada...

alahai mak aku ni..pon kuat makan macam2 anak2 dier gak..bukan aku je..akak aku pon sama kuat makan..

aku bangun tghari tu tgk mak aku bawak balik lauk..kakkaka..sempat lagi tu...


tak sabar ahad ni join lagi...

LANGKAH JOM CERIA BERSAMA PM..
aku dah register..
sekali mak aku balik dari alamanda semalam..dier kata dier dah register sekali utk aku N akak aku..adoi...padahal aku dah register..so ahad ni mmg jinjing anak la kot...mungkin aku kasi kat en asbeen...tgk la kalo dier nak G kan...



p/s :  jemah suke tau event gini..

7 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

cantik purple
i like

ieyda berkata...

aku xjoin jom ceria nie, tp aku nk pi jgk ke sne....hihihiii

♥cikmOt♥ berkata...

hohohoho...akak jugak dok umah masak memasak, kemas mengemas...lipat melipat...owhh ada kipas tau...lalala

Shima Salleh berkata...

wah! meriah! meriah! ku tak pergi la bhgn muar nyer..

Ya ALya berkata...

suka,klu dekat mmg akan join....

Nad MamaZN berkata...

Rajin sue...
Kite ngaku, kite x rajin join
Hehe

IntaNBerliaN berkata...

bestnya... sy suka senaman seni camtu... enjoy kan..