Yang DiSaYAngi

Jumaat, 15 Mac 2013

2 minggu di isi dengan event kesihatan


Lusa 17.03.2013...AHAD...
aku ngan opismate aku akan join ni...


1MILLION WOMEN PURPLE WALK

mak aku pon join jugak ahad ni...tp dier ngan geng dier..aku ngan geng aku...seb baik en asbeen benarkan..sebab esok turn aku jaga anak sampai ke petang...en asbeen ada OT esok...ahad aku ngan event ni..kejap je, tak sampai tengahari tu...so ahad dier la jaga anak kan...


tadi jalan2 kat alamanda..sekali nampak kiosk ni...aku ngan opismate yg sama akan join jugak...

pada 24.03.2013...AHAD



LANGKAH CERIA-JOM CERIA


ni aku tak minta kebenaran en asbeen...tapi rasanyer dier kasi..sebab dier tau aku suke benda2 mcm ni...tp tu la nak bawak abg tecik, syawal ngan izz..tapi abg tecik jemah ni kureng sikit ngan benda alah ni..dok la riki2 dalam otak ni nak bawah izz guna carrier baby je kan...tgk la dolu camne kan...

tapi izz tu dier tau kalo weekend hari tido boleh lajak sampai ke pukul 9/10am...so takut dier takmo..nyenyak sangat tido kan...tak tau camne kan..



p/s : semangat tau jemah join benda2 gini...asal ada member ok jaa..

14 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

akak pun suka menda menda cam gini..tapi beselah, idup lone ranger...mana ada kawan...sobs...

Nurzakiah Hanum berkata...

bagusnya

Nad MamaZN berkata...

Best la izz bleh bgn kul 9-10pg
Budak budak ni hari cuti ke hari keje ke bgn kul 7 jugak
Tk dpt la mak pak nak bgn lewat sket
Hehe

Zee Suhaini berkata...

best ni kak kalo ngan member..sensorang mmg tak ler..

Ema Blog berkata...

syoknya, kalau dekat okey juga...alasan bukannya jauh KL dgn Putrajaya ni kan..hehehe

Nurul Ain berkata...

aku pun join.. nasb laki aku memang suka benda2 ni.. hihihi tapi purple walk aku x dpt join huhuhu

Cute Mum berkata...

sue rajin eh join benda camnie.. bagus..

LiYa HaNiF :: berkata...

alaaaa nk join gak hehe....

bende2 cam ni mmg best kalau g reramai.. br syiok ..

fazilzura berkata...

gigih ko yew..

haku sabtu g check up , laki aku ado lawn bowling huuhuh xdpt folow..

ahad nk cbrate besdy akil

Shima Salleh berkata...

bestnya.. time gini la nak keluar peluh celah ketiak hikhik...
Best nya suami jaga anak2... kalau ku suruh suami ku jaga anak2... ditolak mentah2 huhuhuhu

mekchu berkata...

dah shopping baju pepel ke blom?

LYAfrina berkata...

aktif gak sue.. takpela..mde y berfaedah & utk myumbang kesihatan gak kan.. dulu2 slalu join gak event2 camni

eima berkata...

sue aktif... hebat tu
ai mls ...hihih

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wahhh sue adalah ek rituh?nurul alik kampunglah ada tahlil 100 hari arwh abah..so mmg doklah join..ramaiker yang join?