Yang DiSaYAngi

Jumaat, 29 Mac 2013

Anak Memilih makanan


Salam pagi kengkawan...

arini rasa mcm pening2 lalat sikit...rasa mcm x sedap hati je..nape erk....


ni citer mlm semalam...aku msk dading msk kicap utk syawal, siap suap utk dier, x mo pulok dier mkn..

mmg payah abg tecik ni nk mkn, klo nasi lagi liat.,...adoi...
sanggup makan telor je....



mkn telor sambil tgk kartoon..mmmmmm...punyala aku pujuk kasi mkn nasi, di tolak jugak, nk kata mkn sebelom, x da pon...mmmm...

syawal ni mmg jenis memilih sikit mkn, mmg nk tgk dier mkn mcm2...mmmm...ni pon ok la sikit, dah mula nk mkn coklat, tp jenis salut coklat tu la...yg ada biskut...

mmmm...tp slh aku gak, aku bg dier mkn makanan tertentu je...mmmmm



p/s : no in mood la...

16 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

macam2 gelagat budak2

aanie berkata...

sama je ngan adam...susah tul nak mkn...kalo sup baru laju dia mkn...

Ya ALya berkata...

cuba ganti dgn roti klu dia tak makan nasi....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

biasalah budak2
kalu farisyah nasik kurang tapi western laju je

*azni* berkata...

budak2 memeng memilih sikit..tp kalau buat sup selalunya anak2 sy takkan tolak punya lah..hehe..

Ibu Lala berkata...

anak saya yg fes tu pun memilih mknn. ikut ayah dia. yg no 2 dan 3 ok makan apa saje. tp yg no 3 tu tak suka makan nasik. ikut sy lah tu...yg no 2 asalkan kenyang belasah apa sj.

lizz berkata...

adam kenapa tak lalu makan ni...
cuba belikan dia vitamin untuk naikkan selera makan...takpun kan buat makanan yang paling dia suka dan tambahkan sikit sayur & lauk hias comel2 mesti dia suka...

Mama Idlan Irsyad berkata...

idlan plak, kl kt nursery makan apa jer yg teacher dia bg..sampai teacher kata dia kuat makan.. tp kl kt umah bg la apa pun xnak dia mkn... huhu.. ja tukar nama lg..

Nad MamaZN berkata...

Sama je mcm zakwan
Pilih mkn jek tau

fieda berkata...

budak2 mmg gitu...susah sgguh nak bagi makan nasi..

fieda berkata...

budak2 mmg gitu...susah sgguh nak bagi makan nasi..

LYAfrina berkata...

sama cam asya..memilih sgt2.. kalo lauk pauk y b-licap lagilah dia tak nak.. ikan pon x sentuh lgsung.

Cute Mum berkata...

sabarlah sue.. memang budak2 camtue kot.. dania pon lebih kurang gak.. susah nak makan..jadi sebelum pergi makan atau masak, biasanya tanya die nak makan apa dulu.. kalau tak, memang tak makanlah die tue..

mekchu berkata...

mmg susah hati bila anak tamo makan.. tp pelik mana dia dpt tenaga.. harap2 bakal menantu aii ni seorang yg berbadan sasa bila besar nnti.. hahaha

wan nurul hezrina abd halim berkata...

merah ngan sofia okjer makan setakatnie.semuapun telan..hehehe takpe slow2 ajar makan2..

IntaNBerliaN berkata...

xpa sue.. lama2 nanti mesti ok punya... macam alisha ni, dia jenis makan semua maybe sebab saya & hubby jenis makan semua kot.. dia pun terikut2..