Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 Mac 2013

Cuti lagi???????

 
 
Hari ni aku EL lagi...cuti kecemasan  ko..mmmm..
 
 
izz dani aqlan still tak sihat..mlm tadi pukul 3am, merengek...panas badan dier sampai 39.1c..tak tau la pasai pe..nak kata jln banayak semalam..duduk dalam bangunan je pon..tp tu la mungkin jugak...dier ngah tak sihat...selesema, batukkan..mmm..elok bertaik mata tak abis lagi..aritu mcm nak abis..tak leh kena tegur ni...dah naik balik..mmmmm...
 
 
mak aku ada kat umah..tp tak mo la susahkan mak aku kan..takut la dier nak ke mana terbantut kan..
 
 
lagi yang buat aku riso ni...izz asik la poo poo banyak kali..tak kisah la tu kan..dalam minggu lepas mmg klo tukar je CD mesti kasi buang...waktu tu tak takfikir..mula terfikir sejak pukul 3am tadi...sampai ke jam 10.00am tadi dah 4X tukar CD, poo poo banyak kali..masalahnyer warna HIJAU..kalo warna kuning..aku tak mengesah sangat kan...
 
 
tadi dah siap mandikan dier, elok dah pakai baju, CD semua siap..mmmm..sekali dier melepas lagi..mmm...adoi..tukar lagi..mmmm..mmg arini mmg banyak la aku mencuci jawapnyer
 
 
tido pon tak lena sebab batukkan...elok pulok kalo menyusu ngan aku, mmmm..asik lepas, asik menyusu balik..aku rasa lain mcm ni...rupanyer hidung sumbat daa...terpaksa la sedut..amikk ko menjerit tak hengat..yang kuar..mmg banyak..kuning likat je..mmmm
 
 
 
egat nak G klinik petang ni...takmo susahkan en asbeen..aku G naik bus..dalam pukul 4pm...elok abis time keje, zass la dier amik aku kat sana kan...tp dier riso anak dier..gagahkan diri G pukul 2pm ni...
 
 
 
 
now, izz tido, mau mandi jap..kalo ada masa aku BW korang..kalo tak esok la...banyak lagi baju bajan tak di uruskan...
 
 
 
 
 
p/s : citer pasai bufday syawal esok la yyeeee

14 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

eima berkata...

Nur Zakiah nape tetiba besh ni .. baca tajuk je ek .... hahahahahaha

panas dlm kot izz tu .. tu pasal mata bertaik ngan cirit je tu ... hmmm increase bf je la aku leh suggest dear ... sbb izz kan baby lagi ... tatau tips ape nk bg

♥cikmOt♥ berkata...

izz, cepat sembuh ye...

ieyda berkata...

siannya izz,sekarang musim baby berak2 tau, anak buah aku pun sama, berak hijau 5-6kali sehari...doktor cakap jangkitan kuman.ntahlah....

mama tisya berkata...

smoga ank2 sue cpt baik

Nad MamaZN berkata...

Izz cepat sehat ye sayang...
Nak beralih bulan kot ni
Musim pun skrg ni budak tak sehat

mama ila berkata...

semoga cepat sembuh yer izz...mmg skang nie musim..hannani pun baru jer baik batuk n selsema before bercuti haritu..

Shima Salleh berkata...

cepat sembuh ye Izz.. sian mama kamu risau

Shima Salleh berkata...

cepat sembuh ye Izz.. sian mama kamu risau

aanie berkata...

blh ke naik bas bwk baby tu?

Ya ALya berkata...

Semoga cpt sembuh ye izz....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

kesian izz..cepat sembuh ye sayang..
nak beralih bulan tue...

fazilzura berkata...

samo la cm Amni beb , now demam phtu berak kerap dh la ijau .. risau plak aku

IntaNBerliaN berkata...

kalau najis warna hijau bkn sbb dia xcukup zat ke... ke apa ek org panggil... mksud sy, kalau minum susu tu.. dia tak dapat yg pekat tu.. tp dapat yg cair tu...