Yang DiSaYAngi

Jumaat, 22 Mac 2013

depan kiter bukan main baik..kalo belakang!!!!!!!!




kejadian ni berlaku petang semalam waktu nak amik syawal N izz...petang semalam kami lambat amik dorang sebab en asbeen BZ jadi urusetia untuk temuduga chekgu2 ni...so kami labat dari biasa...

5.40ptg kami sampai...lepas tu dah settle amik syawal N izz nak kuar tu, mmg ada nampak ada pompuan ni, rasanyer dier ni budak sek.men kot..sebab kalo betoi dier cikgu2 kat situ, mesti pepagi aku anta dorang aku nampak dier...ni aku nampak time petang je, elok pulak lakai baju sekolah kan...agaknyer adik2 cikgu kat situ atau anak penyelia ke...mungkin...tp mmg muka dier sememeh je..

nak di jadikan citer ada sorang budak pompuan ni baya syawal, mak dier dah sampai...so pompuan ni panggil la dier..elok aku kuar dari taska ku, aku nampak pompuan tu tengking dier atas alasan budak pompuan tu pakai kasut terbalik..sampai menangis la budak tu...budak, bukan boleh PK kan mana nak paham lagi..kena la sabar N paham budak2 ni kan..adoii.....

aku pandang en asbeen, en asbeen pandang aku//...time tu dah tak ramai dah...terus aku cakap ngan en asbeen..
"do u thinking what i'm thinking???????????????"
ohhh giler speaking london ngan laki aku..kakkakak...kelas ko jemah..

lama lepas tu en asbeen diam, dier jawab bila sampai kat kereta..
"tahu...kalo depan kiter bukan main baik, kalo kat belakang...wallahualam...muka pon sememeh je pompuan tu"



kalo depan aku pon boleh gito...adoiiii tak terfikir aku...

nape taska ni tak mo amik org yang sememangnyer ada sijil AKK(ASUHAN KANAK2)...
at least ada pengalaman dan dier dah penah praktik benda2 ni kat sekolah dolu..at least pihak taska boleh minta call@cari kat mana yang ada org yg boleh handle dalam asuhan kanak2... 




p/s : nape la benda nu terjadi depan mata

11 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

penjaga camgini yg xsuka kan... risau kot2 ank kita nangis sikit kena cubit or pe2..

eima berkata...

klu aku mmg aku sound balik ... itu bkn cara nye berckp ngan kanak2 ni ... eeeeeeiiiiiiiii ngok ngek betui la

Nurzakiah Hanum berkata...

macam2 kan

jaa jaa berkata...

erm, benda macam ni la yg kdg2 jaa pk bl antar anak... dpn kita elok jer.. tp ntah cmner la anak2 kita kt sana kan.. tawakal jer la..

fazilzura berkata...

tu psl aku serik nk anto taska weh .. huuhuhuh

bior la byr mahei skit anto umh org .. phtu yg dekt ngn umah mama abah aku senang diorg nk trjah

Nad MamaZN berkata...

Eeeee
Tak sukanya camtu!
Kalu dgn anak org lain dia bleh wat gitu
Tak mustahil dia bleh wat kat anak kite sama...

Nigina berkata...

AKU RASA DIA ANAK KEPADA TOKEY PENGASUH TULAH.. AKU KENAL BUDAK TU

Nigina berkata...

AKU KENAL BUDAK TU BUKAN KE DIA ADA TOKEI PENGASUH TU

Zee Suhaini berkata...

memeng tak pernah antor taska..xpercaya la ngan dorang..

mamafarah4 berkata...

eee...kene ati2 la pas ni.. depan kita leh buat gitu..belakang ntah camner dioarng buat..suka hati jer buat camtu..

Ya ALya berkata...

alahai siannyer budak tu......