Yang DiSaYAngi

Rabu, 13 Mac 2013

Happy birthday syawal yafiq - 10.03.2013


selamat hari lahir pada ahad lepas ibu ucapakan untuk syawal yafiq...semoga menjadi anak yang baik, dengar kata, N yang paling penting menjadi anak, abang yang baik buat ibu abah N adik2 kamoo..kamoo contoh2 adik2 tau..adik2..giler la..pasni nak lagi la tu si ibu tu..mesti la takkan berebti kan kan, selagi boleh..anak2 tu kan rezeki..
syawal dah pandai pilih kek sendirik meh...

bei kat bakery cottage kat presint 8..
celebrate pon tak jauh, kat food court presint 8..nak G tempat yang lain, ni je yang mampu buat masa ni..
alhamdulillah, masing2 kenyang jugakkan..

syawal ngan adik izz moody aritu, sebab mmg dah time dorang tido kan...



bila nampak kek, tak sabar nak potong sendirik...erti kata lain..tak sabar nak hancurkan kek tu sendirik



opss...maap saya terlebey feel nak potong kek...menikmati ko..


tangan keras je tak kasi abah dier pegang sekali potong kek, cer kalo bagi dier sorang..mau tak nampak rupa kek dah kek tuu..akakkakakakka



patut ibu N abah la kasi hadiah..ni syawal yang kasi hadiah kat ibu n abah

kasi cium sedass sikit


masalahnyer budak tecik ni bukan makan kek pon..dier makan krim yang atas tu je..di calik2, geram tgk...tapi kek tu tak membazir, sebab ibu dier yang melantak semua..kakkakak..tgk ibu dier kasi kek, takmo..ibu dier masuk mulut terus la...senang..kakakkakka....tapi demi syawal nak dier merasakan nikmat celebrate bufday, kami belikan jua..


ko tgk, nak calit2 jugak tu..adoiii...samapai terjelir2 lidah dier

saya sudah ,ooody ok..nak tido..

ken paksa ngan abah bergamba..alahai...

mana si adik..adik pon sama gak..merengek nak dukung je aritu..mmmm..tido tak cukup la tu kot...gamaknyer...di upahnyer susu, main2 sekarang..dah pandai main2..nak kasi lagi, di keraskannyer badan pandang tempat lain, lebih rela tgk tempat lain, dari DF ibu kan


dah kurang sikit

saya sedey ni ibu..ibu tak layan saya pon...mentang2 bufday abg syawal..merajuk

ok fine takmo pandang ibu


settle makan, kami balik umah jap, en asbeen G hantar kek N g buat susu syawal lepas tu kami ke situ pulok..

kemana kami..jap lagi yeee


16 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

hb

♥cikmOt♥ berkata...

cantik tudung mu mek...eh ada kena mengena dak...

ok ok ok...

buat syawal...hepi besday sayang...
moga menjadi anak yang soleh banggaan ibu dan ayah...

jangan nakal2 ye

Masya berkata...

happy bestday syawal, mengiurkan kek dia tau..

fazilzura berkata...

HAPPY BESDAY ABG SYAWAL ... dh jd big boy dh tau , x leh nangis2 lg dh ..

amboi kek tu ibu awk abis kan ye.. melantak sungguh ...

* lepas ni beb , dugaan tuk Syawal sunat plak .. part akil dh lepas, legaaaa dh aku uhuhhu

Falsya berkata...

happy birthday dak sweet...amboiiii..sampai pejam2 mata haaaa nak potong cake..terharu sgt tuh..ahahaha

mama tisya berkata...

happy busday syawal..kemain feel ye smp tutup mata

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

happy busday syawal...

Nad MamaZN berkata...

Haha! Feel tau sampai tutup2 mata
Hepi bday abg syawal!
Syawal dh besar, ciknad rase sebak tetibe
Huhu ;)

Che Rosliza Che Mat berkata...

Sedapnya kek...Hb untuk Syawal Syafiq..

Mooniqueen berkata...

Happy birthday hensem boy.. Anak MQ pantang nampak kek, dlm tv ke kedai ke mesti nangis2 nak.. hari2 nak happy birthday Mya.. ;D

Shima Salleh berkata...

Selamat hari lahir abg syawal..
Ibu nak kasi adik lagi? Bila? bila? bila? ekekekekeke :p

eima berkata...

hepi besday syawal... ptt nye kamu kena kongsi ngan acik... sbb tahun ni xde sape beli kek utk acik tau...

fieda berkata...

hepy besday syawal...

Ya ALya berkata...

happy bufday syawal...kita geng la yer,lahir bulan mac......

Ema Blog berkata...

happy birthday boy

wan nurul hezrina abd halim berkata...

hepi besday dear syawal=)semoga terus membesar dengan sihat dah kuat.jgn cengeng..hahaha