Yang DiSaYAngi

Isnin, 25 Mac 2013

JAWAPAN TEKA-TEKI


salam pagi kengkawan..dah abis kan JOM MAIN TEKA-TEKI JUMAAT LEPAS

so ramai jugak yang join ni..baguih la demo2 ni tau join..baguih2...
so siapa yang mengena?????????????

tak da sesape..kakkakakak...cian korang...tak da sape yang bagi jawapan yang tepat...tapi aku tetap akan kasi tau pemenang berdasarkan jawapan yang paling hampir..

seb baik jugak la akak aku ni..ADAMNIGINA tak join...klo tak kantoi..korang tgk la dier kata..

sengal kan..geram pulok aku...


harga dier RM5.90....murah giler..
aku pon tak percaya tau...

so siapa yang jawap paling hampir dengan harga aku..

1.  MAMA TISYA - RM9.90
2.  *AZNI* - RM9.00
3.  MUMMIE BERRY - RM9.90
4.  GEWECUN - RM 9.90



semua jawap harga yang sama...kikikikiiki...baguih demo ni berteka teki ni...

so siapa yang kena..mari kiter tgk......
aku pilih guna random je...
haaa.....hammikkk beso tu...so pemenangnyer...

MAMA TISYA

so yang tak menang tu, tak pe la..nnt kalo rezeki aku murah, aku buat lagi yee...



p/s : kepada MAMA TISYA, sila kasi detail kat mana yang kamoo senang yee =))

5 ulasan:

mama tisya berkata...

oh murah regenye..tq mr random pilih nama mamatisya

ieyda berkata...

murah gile..ko beli kat ne tu? nak beli jgklah

mama tisya berkata...

sue..akak dh email details..sila check email

MuMMie BeRRy berkata...

x de rezeki la npaknya...

Nora Karim berkata...

tahniah mama tisya... rezeki tu... hehe