Yang DiSaYAngi

Selasa, 19 Mac 2013

Malas on HP...


Hari ni HP bawak, tapi screen gelap gulita..padahal aku dah charge pagi tadi..mmmmm..pastu break1st tadi dah gelap gulita...malas aku nak charge balik..mmmmm...


HP ni mmg lately ni selaloo meragam...charge punya la lama...pastu bila guna, tak sampai 2 jam, kejap je dah nak abis bateri..kalo tak sentuh pon HP ni bteri laju jugak nak abis..

bila sampai kat umah pepetang balik opis mmg dah kong dah bteri HP tu..malas aku nak charge..walaupun tau HP tu dah abis bterinyer..mmmmm...

so di biarkan je dalam beg..

tadi pagi cakap ngan en asbeen malas bawak HP...tapi dier tak kasi suruh bawak jugak..aku bukan malas nak charge...suis plug kat  cubicle aku ni..1 je berfungsi..mmm..mana aku nak pump, nak charge..HP ak ni hari2 aku charge tau..hari ni je malas..mmmm







p/s : sesapa cari maap ye..

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

hehehe
ingat nape tadi

♥cikmOt♥ berkata...

cehh...tetahu jek...ai baru wasap you tadi...huh...

eima berkata...

hmmm ... kesian HP ko ..mesti die rasa tak dihargai ...wei enpon ko bkn ke canggih beam tu wei

AYuNG berkata...

mintak baru ler tuh..hehe =)

Nad MamaZN berkata...

Kalu banyak on tenet mmg bateri cepat abes
Nak nak semakfon ni
Huhu

fazilzura berkata...

nk HP baru arr tu kan kan kan ... ngada tui ..

Falsya berkata...

xjd la nak wassup...;(

Ya ALya berkata...

tak cari pun sb takde no...klu ada no sue tu confirm hari2 cari...hahahaah

wan nurul hezrina abd halim berkata...

baru ingat nak kacau sib mention.hehehe