Yang DiSaYAngi

Khamis, 7 Mac 2013

Malu sendiri meh



kejadian ni berlaku petang semalam waktu nak balik dari keje...
en asbeen dah sampai kat lobby, aku pon siap2 turun bawah...

punya la ayu aku jalan petang semalam/..sekali aku nampak 2 kereta BLM yang sama...sekali aku terpandang..N terdetik dalam hati...

"dah nape buang tebiat laki aku ni baca surat khabar pepetang ni...bukan selaloo tunggu aku mesti main game kat HP ke..."

aku pon ngan confident jalan ko...sekali dah sampai kat kete tu...terpandang dek mamat driver tu...terus zassss laju aku menyimpang ke kete sebelah..alamak...salah kete daa...akkakakkaka...terus konee baring punyer aku ke kete laki...sekali kete tu WSY bukan WTP..kakkaka...

elok pulak laki aku terperasan pulok, terus bantai gelakkan aku dalam kete..aku kat pintu driver ni dah bantai malu gelak2 sama..kakkakak...malu mak tau...terduduk2 aku tau...punya la ayu aku jalan..kakkakak...

sekali ada suara yang menegor..kawan aku ropenya..

kawan : sue..ko dah nape...dah gaya mcm nak kencing jee..?????????
aku : sengal bai..waa salah kete dowh..waa egat kete tu laki waa...baru waa nak kata...dah nape buang tebiat baca paper..bukan slaloo main game...sekali mak jemah salah org ko...kakakkakakakka
kawan : giler sengal ko ni..kakkakakakka...
(bantai gelak guling2 tu..suke aku salah kan)

aku masuk je kete...en asbeen dah lap2 air mata yang berlinangan akibat bantai gelak sampai angkat kaki sebab aku salah kan...bak kata laki aku..
"dah bukan main lagi ayu jalan macam miss world..lenggang2 kangkung gitoo...sekali salah kete daa...kakakkakakakka...adoi sayang..malu tak.malu tak.malu tak...kakakkakakakka...cian awak kan"


adoi macam mana la leh jadi gitoo..mau makan tahun tu kena bahan ngan laki aku..



p/ s: kompom kena tgk no.plat betoi2 ni


15 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

hehehe

Falsya berkata...

ahahahahahaha...penah kene bende sama..nasib baik kete kawan2 gak..kalau x mmg muke sorok kat dlm enjin..wahaahahahaha

fazilzura berkata...

Wakakakaka... tu la dia, sure ko tgh dreaming jd miss world kan ...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue pun dah mcm cik akob..gelak sampai berair mata..ahahahahah

♥cikmOt♥ berkata...

hahaha, lawak tul mu ni...lenkali nengok betul2...sib baik tak masuk dok dalam tu lagi...kalu idak...hahaha, kenot imagine la tau

Zee Suhaini berkata...

cute kucing tu malu..

kahkahkah..malu besar tu kak..nasib lom masuk duk sebelah..

jaa jaa berkata...

haha..nasib baik sempat kone baring..

Nad MamaZN berkata...

Hahahahaha..!!
Ayu sungguh kucing tu malu2
Sye smlm camtu gak ek? Hehe

eima berkata...

kesian ko kan .. klu ko bukak pintu keta wsy tu guane ..kompom 10 tahun laki mu tak lupa hahhahaha

CheNamNam berkata...

hahahaha...cnn dah bayangkan kalau awak masuk dok sebelah mau terkebil-kebil mamat tuhh...kejadah pompuan neh katernya...bhabhahaha...

Shima Salleh berkata...

Aduhai... nasib tak terlepas lagi ckp tuh.. terus konar baring je hihihihi...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

sue nurulpun gelak mcm kucik kat atas nuh,.hahahaha

Nora Karim berkata...

hahahaha nasib baik tak dok dalam kete tu lagi... hahaha

LiYa HaNiF :: berkata...

hahaha.. naseb baik sempat kone.. kalau idak hehe...

IntaNBerliaN berkata...

hahha.. siap sengih2 saya baca entry ni.. duk terbayang2 ayob gelak.. hihii