Yang DiSaYAngi

Jumaat, 1 Mac 2013

Relaksikan diri di sini

Semalam opismate aku dah ura2 nak G buat facial...aku pon dah lama tak buat kan..lagi lately ni mmg cepat stress N letih ngan keadaan sekeliling...tak kire la kat opis mahupon kat umah...

mmg en asbeen ada suruh aku G spa...tapi aku je tak nak mengenangkan tugas seharian kat opis N kat umah, tak dapat la nak G...

tapi semalam opismate aku ajak, setelah minta kebenaran kat en asbeen...en asbeen ok nak handle "handbag2" aku kat taska...so aku pon ok la...lagipon tak la jauh mana pon kan...kat bangi je..kat GATE 1...B4 sampai restoran caiyo sebelah kanan kalo dari putrajaya kan...kat umah je gayoonyer...

seputeh kapas spa

spa dier bukan kedai, tapi rumah...so far mmg tenang je bila masuk tu..mmmm...

 ni time kawan aku masuk dolu...


gamba aku B4 masuk untuk menyental segala macam kat muka aku ni...


dah settle balik umah..alahai terus ternganga mulut aku..nak tutup balik kena minta en asbeen tutupkan..adoihai...



udah bercampor la....egatkan en asbeen nak lipatkan..sekali dier kata..

"saya rasa awak lipat lagi cantik kot"


adoi abg tecik oitt...baru nak relaxkan2 diri...


6 ulasan:

AYuNG berkata...

perghh...hehe

Nurzakiah Hanum berkata...

best2

eima berkata...

aku tak penah pi spa kecuali sehari sebelum sanding .... urut2 tang mana yg ptt ..hihi

Nad MamaZN berkata...

Hahaha! Sabar la
Trus stress balik ek?
Hehehe

Myra Jay berkata...

Heheee, baru je merelaxkan diri, ni terus stress balik kan..hehe

Shima Salleh berkata...

adehhhhh....