Yang DiSaYAngi

Jumaat, 15 Mac 2013

saja kaco kamoo..kakakkakka



salam pagi kengkawan..

pagi ni aku kaco kengkawan blogger kiter ni haa...

1st aku kaco UYUN cute mum yang tengah syiok dok layan break1st..kikikikiki...

 maapkan saya uyun(gayoo conan sikit)

tak lama UYUN cute mum kata call acik sowang ni...

2nd ZURA
 2,3X call tak angkat pulok...alahai...saja aku call dier banyak kali sebab caller ringtone dier sedap la pulok...elok tunggu dier call aku pon AJARI AKU TOK BISA... kakakakkaka...saja aku loud speker kasi kawan aku dengar, jeles kawan aku...jeling2..padan muka ko...kakkakaka....

tak lama dier call balik..jemah la aku jap kan...bukan main lagi tau..

aku call dorang ni bukan pe..nak tanya rege FS medela ni..bukan untuk aku ok..mmg aku dah serasi ok dengar my swing sana sini...ni aku tanya bagi pihak kawan kat opis ni, nak beli tok bini dier..giler sayang..kakakkaka...



p/s : nakai tak kawan korang ni kacoo org pepagi ni

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

salam jumaat yang indah
singgah pagi

Ya ALya berkata...

memang nakai pun...kacau2 manja gitu....

ieyda berkata...

ko memang nakal...

aku lak segan nak kol org pg2 nie...hihihihiii...mak malu nok...

Nad MamaZN berkata...

Nakaiii
Naseb baek tak kol kite
Tgh sidai kain pg2 td hehe

Cute Mum berkata...

heheh... ingatkan sue yang nak pakai FS tadi.. baru nak excited sekejap.. hahaha...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

weehh mak jemah takder keje betul..hehe fs?huh idaman tapi takkan dapat tuh..hahaha swingpun ok.moh kita wt kelab ibu2 madela ndak?hahahaha

tak mo kacau nurulker?nak num hp?hahah