Yang DiSaYAngi

Rabu, 27 Mac 2013

sudah berdiri... - ibu yg risau lebey



izz dani aqlan baru 6 bulan 2minggu...
gg tak tumbuh lagi...

dah lah skip step by step progress dier...
3bulan - mengiring
3 1/2bulan - meniarap
5 bulan - merangkak 

dier skip 1 step iaitu menyulur...

tapi kejadian ni terjadi pagi td, terkejut jemah tau...

buat aper tu....
haaa ada la projek dier tu kan....



haaaippp..kang jatuh nnt....tak mo la...bosan la tu...abah ngan abg mandi lama sgt kan...


tak lama dier diam...aku pon siap2 la nk g keje kan...
sekali aku kalih je kat dier...


 dah berdiri sendiri...


dah tu mengekek2 gelak sorang2 depan laptop...risau aku...

dalam risau2 pon sempat snap ta...

cikgu kat taska pon kata yg izz ni mungkin nk berdiri...nmpk sgt dier angkat montot sgt2 tinggi



p/s : mcm skip 1 step je lg...x kot

9 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Wah...izz dah berdiri, cepatnya.

fazilzura berkata...

wahh cepat nye... caya la izz

amni skang ni ala2 nk angkt montot dh .. biasak ler dak bambam ..

tp aku rs amni ala2 cm nk berckp la..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

cepat betul..faez baru duk angkat bontot tapi tak gerak2

fieda berkata...

amboi..seronok la tu dh dapat berdiri..nanti boleh pasang katun upin ipin sendiri ye kt laptop tu..

Nad MamaZN berkata...

Yesss
Rasenya skip lagi ni
Izz xsbr nak besar!
Kejap jek rase huhu

jaakechik berkata...

oo cepat dia punya pkembangan. 6 bulan dah mula start berdiri ok le tu...

Mooniqueen berkata...

ye la ramai jugak tengok anak kwn MQ, umur masuk 6 bulan je dah cepat je buat itu buat ini... budak zaman 2012 memang laju2 la.. ;)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

go go go boy!

IntaNBerliaN berkata...

cepat izz ni kan... mesti dia cepat berdiri sbb xsabar asyik duk tgk abg dia je layan laptop.. dia pun nak jugak.. hehhe