Yang DiSaYAngi

Isnin, 15 April 2013

1st time TGI Friday


Jumaat lepas stress dengan banyak perkara...so penawarnyer makan banyak2..yahoo...so ajak la kengkawan opis...tu pon tak cukup korum pulok..jmmmm...nasib ko la bukan selaloo aku stress nak banjer org makan mahal2 kan...kena pulok makan kat TGI FRIDAY ni....1st time aku makan sini..mmg kire makan pertama dan terakhir la..kikiki...

lepas ni tak makan dah...
mahai kot...tp sekali je kan....

selama ni check in thru FB, secara alam maya je pon..peginyer idak...

 korang rasa mana air aku...?????????
aku aku yang merah tu...margarita strawberry...
blanded choccolate tu kawan aku punyer...

 nampak muka stress tak???????
stress..tapi kena hilangkan dengan gelak tawa yang besar, sebab 1 TGI tu dengar sore kiterorg je...


 tak lama....
BRownie chocolate

mmg sedap...tapi manis..ya allah...tuhan je tau...seb baik la ada aiskrim tu, tutup kemanisan kek tu..


 ni makanan aku..tapi aku tau nama dier...ada yang tau ke...

 ni kawan aku punyer...untung la org banjer kan..kakkakakak....

mmg terkejut weii tgk harga kat sini...ada yang paling mahai tu...RM62.90..
aku siap cakap ngan kawan aku...
"ko amik yang mahai ni...aku tumbuk muka kau..."kakkakakak


 ok dah abis...jom bergamba plzzzz




mmg haeven bila stress makan banyak2..mmmmm...untung sapa yang aku banjer...buka selaloo..ada rezeki lebey kan...

lagi buat hilang stress bila ada staff TGI ni nyanyikan lagu bufday kat customer dier....N kena pulok nyanyi lagu negaraku..mmg kena bangun la...elok pulok kawan aku kata...
"dah kena bangun pulok.."kakakkaka////

staff TGI pon tgk kiterorg yg sengal ni nyanyi lagu bufday N negaraku sekali..join dorang...kakakkaka..
mmg senget2 dorang2 ni kan...staff TGI


tapi aku jenis 1 je...aku tak suke nape aku nak banjer...aku nak banjer..suke ati aku la..lallalalallal...

semua sekali..tak yah kata..mmg melayang banyak...tp tu je la pertama dan terakhir..pasni tak makan dah kat sini...

10 ulasan:

Masya berkata...

memang betul² mahal ni sampaikan kata pertama dan terakhir...

Nora Karim berkata...

teringan nak masuk n makan kat TGI ni tapi bila tgk harganya... haih...!

Nurzakiah Hanum berkata...

sedapnya

lizz berkata...

Brownie chocolate tu kemain mengiurkan betoi..dah lama x gi makan kat tgi ni...bestnyer...

Mama Zharfan berkata...

dulu2 masa bujang sempat mkn kat sini sekali ajer pun
now rasa tak sure sbb lom check ada tanda halal jakim ker tak..

Shima Salleh berkata...

aduhaiii.. xpe duit boleh dicari kwn sekepala mana nak carik

Besok kwn tu pulak belanja ekkk

Nad MamaZN berkata...

Stress jek mmg makan la pengubatnya
Amboi trus pilih restoran yg mahai ye? Hehe
Skali rasa ckp la ye dak? Kekekek
Lain la klu ada org nak banje :)

Nana berkata...

kikiki kita pon skali je mkn sini
mahai la xrasa nak repeat hehe

LYAfrina berkata...

huhu..mmg mahal..klo sesekali xpe..klo nk blnje kwn2 pon, tmpt biasa je..huhu..tp klo ade rezeki lbh x kisah kan....

wan nurul hezrina abd halim berkata...

makanan tuh semua buat aku fengasan!!!