Yang DiSaYAngi

Isnin, 29 April 2013

Budak 2 yang liat nak bangun pagi..


dah bukak lampu dah masing2 ni tak mo bangun jugak...

yang kecik dah minum susu, G lelap balik matanya..
yang besar pulok dah minum susu, sambil gentel ibu jari adik dier sampai kena tendang ngan adik dier pon lelap balik..mmmm...

mmg liat nak bangun pagi dorang ni hari ni..mmm..pasai pe tah..mentang2...weekend asik bangun lewat kan...pastu nak lajak sampai hari ni, mana boleh..mmmm....



perasan si syawal sekarang ni kalo tido, mesti carik kaki adik dier..nape..?????????aku pon tak tau..kikikiki..sweet je aku rasa...


p/s : syawal dah boleh terime siapa izz dani aqlan...

5 ulasan:

eima berkata...

tgu nanti syawal asek nk cium je adek die tu pantang adek tu comey ckit geram je die

Nad MamaZN berkata...

Alhamdulillah..
Mungkin berkat doa ibu n ayahnya jugak :)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sweetnya dua beradik nie

Shima Salleh berkata...

hahahaha adehhh... syawal mcm abg aqil la.. semua kaki sesiapa shj dia akan sapu hahahaa

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah syawal dah leh terima.. nanti update la lg pasal syawal yg dah leh terima izz ni