Yang DiSaYAngi

Selasa, 9 April 2013

Budak Yang Tak Reti Duduk Diam


Sepanjang balik semalam dari Kg ke putrajaya..aku terasa 1st time penat giler..mcm aku pulok yg drive...mmmm.. 

mana taknyer penat di kerjakan oleh budak tecik yg mula nak membesar ni..

 port belakang je dier punyer...

abg ngan ibu dier pon tak dapat port..minta si abg duduk depan, tak mo pulok  si abg tu haa meneman abah dier...





 kesian si abg tu haa sampai duduk bawah..si adik tu, nampak je si abg duduk dalam car seat dier, sebok la nak G duduk jugak..org kasi duduk, tak mo pulok...bila abg dier tuwun dari car seat dier duduk kat bawah..nak mengikut jugak..mmmm...



last2 si ibu N si abg terpaksa beralah, duduk kat bawah...seat depan kosong tak da sesiapa nak duduk...abis kang aku G depan..semua sebok nak melekat G depan jugak ni...



p/s : baru perasan baju polkadot t nampak gegurl pulok muka izz ha...pedulik..janji ada baju kan izz...kikikiki

12 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

mamafarah4 berkata...

kan sue..kita yg dok pegang anak ni lagi penat dr drive tau..kadang sy rela drive dr jaga anak dlm kete..wakakaka..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

boleh tahan lasak si IZZ nie..
jue pulak dgn faez sekarang nie..sahkan balik kg ..perjalanan dari rumah ke opis pun dah tak lalu..dalam car seat tak nak duduk langsung tapi paksa jugak time jue drive sorang2...
mengalahkan kakak..
kakak dulu sopan je duduk dalam kereta..haahhahaha

fazilzura berkata...

em kalau dlm keto wajibpgg si amni , dia xleh dok diam .. nk tgk kt cermin tepi je czdpt angin

ieyda berkata...

comel izz pakai poldot tu...ihihihihi

Ya ALya berkata...

boleh geng dgn marissa ni....habis dalam keta di terjahnyer....

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nurulkan sue pelik tgk anak mat saleh.ada harituh naik gentu tapi mat salehlah.ada 2 anak kecil baya izz 2 org.kembar kot.maknya duk depan anak behave gila duk belakang.akupun pelik..huhu anak2 org malaysia mcm kitalah kan takkan geti diam nyer.huhu..pelikkan?takpun kalau anak kat belakang mak mesti ada sekali.

Nad MamaZN berkata...

Dh mula nak melasak.. Mak kene redho je la huhu..

IntaNBerliaN berkata...

hihii.. izz tgh nak melasak tu.. aqilah nanti camnilah kot.. dh la bulan dpn kami nak balik trg.. perjalanan bukan setakat 2 3 jam tu..

mekchu berkata...

jaga anak dlm keta mmg lagi penat dari drive.. sanggup drive lagi sbnarnya..

Mama Idlan Irsyad berkata...

hehe... jaa pun susah hati kl jalan jauh2 nih..tp nasib baik Irsyad x lasak sgt... yg lasak tu abg dia, tak reti dok diam...

eima berkata...

budak br nk melasak gitu la.... tu kena ajar anak dok dlm car seat ... cam fahim kecik2 dulu... huaaaaa rasa rileks je ... alisha sbb bf die dah terbiasa dok kat pangku ..... letih mak