Yang DiSaYAngi

Jumaat, 5 April 2013

cantik ke?????????


Semalam aku ada up citer pasai MAJLIS BACAAN YASSIN DAN SOLAT HAJAT

aku dapat komen dari 


dan



rahsia la sangat..cun la sangat..cantik la sangat..kakakkaka....yola tu...

tak da pape rahsia pon...

cuma guna ni je...

susah benar aku nak menyebut nama bedak ni...

bedak arab sudah...kakakkakak...
aku amik dari LEILY

bukan la amik..beli la..ko giler amik je...mau kena kejar 1 terengganu tu..kakkakak...
aku mula pakai lepas pantangkan izz...aku dah mula terpengaruh sudah ngan bedak arab ni...nampak dasar terpengaruh kan...mula la aku bertanya2 ngan LEILY

so dah riki2 baik punyer sampai la kat tangan...1st time aku guna bulan 12...dua hari lepas masuk keje...

ni gamba time baru masuk keje aritu...
tak pakai lagi  time ni/...
so far biasa je...sama je aku taruk...bedak, blusher, lencu n eyeliner..ni je la adik beradik yang rapat ngan aku..ke mana je aku bawak dorang...


ni selepas aku pakai..


ni muka ada nur..kakkakak..pagi lagi kot...baru je lepas solat subuh..semanagt nak G keje kan..kakakkaka...





ni gamba hari ni..ni je la port ...

sama je waktu tak pakai bedak arab....aku hanya pakai 4 adik beradik aku je...mmmm...
so far mmg mahal...50-60enget...tapi aku puas hati..pakai lama...sekarang pon aku masih lagi pakai bedak yang 1st time aku beli dolu...dari bulan 12 sehingga kini...banyak lagi..aku pon selaloo pakai je...

tapi aku beli jugak yang baru, tengah ada duit kan..buat simpan je...

mmg puas hati la pakai ni...en asbeen jemah suke je tgk muka jemah..dari jemah lepas pantang dier kata..

"lepas awak makan ESP n ALFALFA shaklee pastu pakai bedak arab ni..nampak lain muka awak..nampak bersih sikit.."

aku pon kata...nak amik hati latu...pastu kena marah pulok...baru puji, marah pulok...

"tgk...org puji betoi2, kata saya amik hati lak...betoi la.....suke la saya tgk.."

puiiii....at least aku rasa la konfiden kan...




p/s : tiada rahsia..

13 ulasan:

eima berkata...

tu la aku tgk mmg nampak berseri sikit ... makin comel anak cik ruby ni ....

Nana berkata...

wah nak cantik juga la gini haha

mamafarah4 berkata...

hehehe...nak beli jugak la bedak arab ni.nak nampak tantek cam sue gak

lady butterfly berkata...

ni penangan set shaklee..btol x? heeeee

ieyda berkata...

ko makin ada anak 2 makin berseri2 kulit ye...

Ya ALya berkata...

dah order dah bedak arab ni....tapi ya beli RM 46 je..maybe dia nak clear kan stock kot....

mekchu berkata...

oooo itu rahasia mak jemah yee.. nak puji gak, tapi takut kain mak jemah koyak.. hahaha.. memang nampak berseri.. ikhlas!

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tapi betullah..nampak lain betul...comel sangat

Mama Idlan Irsyad berkata...

aa, jaa pun perasan yg sue makin lawa sekarang..ingatkan photo edit..hehe...

Nad MamaZN berkata...

Testimonial paling best ni! :)

LYAfrina berkata...

ooo..ini rahsianya.... comeyyy kak ton ;-)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

wahh bedak arab nie kalau nak pakai kena letak air cket ek sue?mmg nampak berseri gitu..mulus kulit tuh..

IntaNBerliaN berkata...

okay.. nak order jugak!! xleh jadi ni.. hahah.. tp sue tau x, saya ni jenis malas pakai bedak camni.. lbh suka pakai bedak baby tu je.. hehhe... tp kalau ada function pe2, saya akan guna + mekap la kan... tp saya guna jenama cosway