Yang DiSaYAngi

Rabu, 3 April 2013

cepatnyer masa berlalu - takkan skip lagi


salam kengkawan..semalam 1 entry je aku up kan..yg lain semua aku BW korang kan...bukan pe sekarang ni mood agak ke laut sikit..pastu sebok gak dok sessi pump kena up kan lagi sessi mengepump ni...

duduk rumah penat ngan mana nak mengemas rumah bagai kan...tapi bila tgk anak2 terasa la sejuk je hati ni kan...seb baik jugak la en asbeen mau take over semalam memasak...so boleh la aku keje yang lain selaju yang mungkin kan..sebab dah tak yah nak PK nak masak pe..sebab en asbeen dah amik alih memasak...masak tomyam..yummyyyy..

so dah settle semua kerjaan...dok la bergolek2 ngan anak2 kan...

bila tgk izz ni, baru 6 bulan 2 minggu...tapi banyak progress yang izz dah buat..adoii terasa cepat masa berlalu...adik jgn la cepat sangat bergerak...ibu tak sempat nak menikmati saat2 adik menikmati progress adik tu...


budak yang dah laju giler merangkak..kadang2 dok syiok2 buat keje...last2 tgk kat bawah meja...gelak sowang,...






ada lagi satu progress izz ni...dier dah mula nak.............................

berdiri sendiri..ni semua tanpa ada bantuan sesiapa tau..dier sendirik berdiri N panjat pakcik dier tau...

ok fine ibu saya amik gamba...saya nak pose kejap..pastu kena sound ngan pakcik dier..
"ko ngan mak ko sama je..nampak kamera je gedixss..." kuang ajjjaaqqq ko ann

si abg syawal yang mula dah pandai buat perangai kat khalayak ramai..dah pandai baring2 kat lantai, buat kuak lentang..mcm2...mmg menguji kesabaran ibu ngan abah dier tau..

minggu depan ada check up ngan paed kat hospital putrajaya berkenaan ngan dier lambat cakap...tak pe la..janji dier sihat..tapi hati kecil ni pon kengkadang berkata2 jua, budak lain sebaya atau muda lagi dari dier dah petah cakap..tak pe la...syawal berat mulut mcm abah dier..tu yang aku panggil fotostat abah..kikikikiki

dah penat menyepah sana sini...akhirnyer

 saya ketiduran..penat saya tau ibu main2...
nak kata lapar, tak kot...baru minum kan...makan pon sudah...tp jari jugak yg di carik...





p/s : terasa cepat je masa berlalu

13 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

6 bln nak nak berdiri??wahh memang pantas si izz ni..jap lagi ibu tak sempat nak kejor la..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

semoga membesar dgn baik izz..
dh len muke izz, tak nampak cam iras abg syawal dh..

Nad MamaZN berkata...

Isap jari!
Comeyyy!

♥cikmOt♥ berkata...

tulah kan..dah tu, rindu bau baby dah kan..alahiii

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sama ngan budak faez..isap jari aje kerjanya

Mama Vogue berkata...

Comelnyer!!
Geram la tgk Izz ni, tak nyabo nak berdiri ye..

Abg Syawal nak mintak perhatian ibu je tu..hihihi

eima berkata...

fahim pun pelat sampai la ni .. kadang aku pun takapahm sedangkan dah umur 5 tahun .... sabo je la .. tapi doktor tak de suggest pepe pun..nk jumpa pakar ke.. ok la kot

lady butterfly berkata...

comelnya anak sue...yela kan..kte pon rs bende yg sme..memang terase cpt je ms berlalu...

part yg izz isap jari 2 mmg sebijik mcm bb Ammar...cm 2 la gayanya..heeee

Cute Mum berkata...

bestnya izz dah pandai merangkak.. sara dah sibuk memanjat gak.. tapi dengan bantuan lagilah..
bab isap jari tue memang sama.. kalo nak tido wajib isap jari peace takpon korek telinga.. ihi..

aanie berkata...

comelnya izz...

lizz berkata...

comelnyer dia tidur...siap hisap jari lagi tu..

LiYa HaNiF :: berkata...

alolo comeynye

wan nurul hezrina abd halim berkata...

alahai cumilnya tido isap jari.katanya budak baik kalau tido isap jari=)cumil sgt nampak