Yang DiSaYAngi

Isnin, 22 April 2013

Entry Bergambar sajoo - Kidz Paradise The Mines

Salam pagi kengkawan..alhamdulillah boleh bukak blog pagi ni..alhamdulillah...

aku ni tak ngadap blog rasa pening, macam tak siap je hari aku tu...
yang penting keje kan..keje semua siap tau..jemah kan rajin..puuiiii...

ok jom nak citer pasai XTVT kiterorg sabtu lepas..

mmg dah decide nak bawak syawal jalan2..main2 kasi puas kat die..
so mmg ke sini la kami...
KIDS PARADISE , THE MINES..

caj masuk 
RM38 untuk sorang budak...ibu bapa FREE sajooo....

punya la drama king woooo syawal pagi tu..seb baik la kami datang awal2 pagi kan....
so tak la ramai org..kire kami la rasmikan pembukaan pagi tu kan/..

punya la kan melalak tak mo masuk, tak mo pakai stokin...tendang2...nak lari...duduk dalam stroller..betoi2 drama...

adik dier dah selamat tido dah....tapi bila dengar sore dier.,...terbeliak bijik mata adik dier...terus bising, bila tgk abang dier bising2...last2 aku bg izz kat en asbeen...aku handle syawal...terus diam, dengar kata...tapi berat jugak la nak jalan...nak main2 kan...


 ni la 1st mainan yang izz main...boleh la muka dier..tak la excited mana pon..ngantokkan...


 ni la 1st mainan yang syawal main...mmm...baru diam...kalo tak melalak sajoo..mmmm...
nampak tak tag gelang tu...punya la takmo letak kat tangan.kena la letak kat baju tu..seb baik la kuat gamnyer....

 ok fine saya ngantok...

 time ni adik dier sebok nak main bongkah2 tu..time tu la si syawal tolak semua bongkah2 tu jauh dari adik dier..mmg dengki tau syawal ni...




 saya nak tido ibu..tolong la paham..kakakkakak

lepas tu bawah la si izz ni menyusu kat baby room..
sekali kejadian tak di ingini berlaku la pulok...aku terkunci dalam bilik tu..org luar tak leh bukak, org kat dalam pon tak leh bukak...si izz dah tak selesa...mmmm...bila tgk ibu dier pon nampak macam panikkan...seb baik la pekerja kat situ bukakkan...

patutnyer dorang kena take note la pintu tu, tombolnya rosak..lahaiiiii...





 pegi kat sini pon ibu dier yang paksa...kalo tak, sampai ke sudah la asik ngan bongkah2 dier tu kan...syawal ibu bayar mahal, main2  la macam2...takkan main 1 benda je kan...

 ok fine abah saya yang excited lebey..dolu kecik2 tak da benda alah ni...

 itu kaki ibu N abah....si percaya..ada sekai en asbeen dah kehabisan stokin nak main futsal...di rembatnyer stokin jejari jemah ni tau


 sementara tunggu abang N abah main tak hengat donia...ibu N adik gedixss depan camera...

 kat sini pon kena paksa jugak masuk..kalo tak, sampai ke sudah la tak G kat bola2 api ni...


 punya la suke, lompat2...


 time ni adik kat luar, cuba korang tgk bila si izz kat dalam longgokkan bola ni..

 kakakkakakakka.....
 saya nangis..asal bola datang dekat ngan dier...dier nangis...masukkan kat dalam tu pon dier nangis...kata en asbeen dier tak suke kaki dier tenggelam...kakakkakakakak


 last2 abah bawak izz pusing2 1 playground tu naik moto...





elok lepas tu saya ketiduran....
lama gak si izz ni tido..ada la gak mau 1 jam...


sempat la berpusing...

so mmg puas la si syawal tu main2 kan..

dalam dok tak mo masuk tu, 
nak balik pon takmo keluar..kakkakakaka....

kiterorg masuk pukul 10am - 2pm...

sampai umah pukul 3pm, semua fengsan..ibu gak tak fensan..buat keje lain...mmmmm


p/s : seronok tgk anak2 suke

11 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

hapy time kan

Shima Salleh berkata...

wau! mmg paradise lah hihi.. klu abg aqil dpt y pasir tu mau dia tamo bangun dah.. peberet dia main pasir hohoho
Kuat tol izz ye dah naik moto la

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

happy time..
nak tanya le...
izz kena bayar gak ke...???

mamafarah4 berkata...

hahaha..kelakar la syawal..main pun kene paksa..Hehehe..dia segan la sue..tmpt baru kan..kang pergi lagi sekali kang dia ingat la tu..mesti x sabar2 nak masuk plak..

Ema Blog berkata...

tak pernah naik ke tingkat games ni.. nasib baiklah sue tak terkurung lama kat dlm bilik tu..hehehe

Ayu azmir berkata...

seronoknya si kecik main... at last tido kepenatan

Cute Mum berkata...

kelakarlah tgk izz nangis.. sara punya main happy main kat situ.

Nad MamaZN berkata...

Syawal malu malu ekkkk
Lama lana die yg xmo kluar ye?
Hihihi...

Ya ALya berkata...

comey la setokin jari kaki tu...

mama ila berkata...

amboii..izz naik moto yer.. nampak cam x ramai sangat masa nie..seronoklah main xder org..hehehe... tapi camtulah..sampai umah..mak2 nie jugak lah yg x tdo yer..banyak keje rumah menanti

QasehnyaRania berkata...

sronok ye :0

baru saya perasan muka izz ada iras2 muka anak sedara sebelah suami saya. ehsan namanya :)