Yang DiSaYAngi

Jumaat, 12 April 2013

kami di pagi hari - purple N black theme


Di kala ini, izz dalam keadaan tak sihat...tadi pagi B4 mandikan dier...
check tempreture dier 38.5c...

lepas mandi ok dah...tapi dedar2 badan, tak la panas sangat.....

mak aku kata izz ni tak sihat sebab demam nak duduk..boleh ke...yela sekarang dah berdiri..nk meniti dah, dan jugak berjalan sambil abah dier pegangkan dier...

so teme pagi ni memasing G keje N taska purple, hitam..
nampak izz, agak blur muka dier..org tak sihat nak senyum pon susah...nampak kepala tu basah je...sebab abah baru lps basuh kepala dier...


ok tak mo tgk jugak camera ibu ni yee...

si abah dier..kat opis..klo org tanya..kenal tak dier..ramai yg kata...
"oooo..akob yang selaloo pakai baju melayu tiap jumaat tu ye.."

tgk..semua tau./..mmg dari sejak kawen lagi, aku dah sediakan baju dier baju melayu, bila tiba jumaat...sampai kan bila aku pantang tak sempat nak iron baju pon...dah pandai amik baju melayu jugak, bila tibe jumaat...


ok...fine..ibu pakai baju baru...baju duit sendiri...tapi dapat kebenaran abah...mau kena pancung kalo abah deme tak kasi beli.kkkakakka...

ok fine tak nampak kan sisi baju ni...

opss....tak nampak sangat....


haa...ni dia...aku beli aritu kat lunatots sini...
brand adrini nursing wear..


baju ni la...puas hati weii pakai...suke sangat...selesa...nak pump pon senang kat opis ni...elokpakai G keje N jalan2..berbaloi...

syawal dah pandai senyum bila si ibu cakap..
"awal senyum"..


 si adik yang temenung di pagi hari...merengek je malam tadi...cian dier..ni kali ketiga dier demam...alhamdulillah izz jenis yang kuat jugak...

tapi awak tgk apo izz..


 izz tgk abah la ibu..sebok dok lap2 kete..org dah lambat nak G keje ni abah..

abah pon redho je ngan ibu ni haa kalo amik gamba dier..




p/s : ingat kat syawal N izz

13 ulasan:

mamafarah4 berkata...

akob nmpk cam budak2 plak..kih!kih!ye la sue.demam nak pandai sesuatu la tu..

ieyda berkata...

cantiklah baju ko tu...

LiYa HaNiF :: berkata...

purple day.. ^_~

Mama Idlan Irsyad berkata...

erm, ja cuti hari ni..irsyad pun demam sejak petang semalam..huhu..

♥cikmOt♥ berkata...

si abah tak larat dah layan camwhore si ibu...lalala

mama tisya berkata...

sedondon pepel gaya mcm pg raya pulok

Fiza Rahman berkata...

Cantik baju purple.

Smoga izz cepat sembuh.

eima berkata...

layan je ppagi wei ko tu ...hahah klu aku tak dan dah nk keluarkan enpon...huhu kalut wei

Zee Suhaini berkata...

biasa la baby mmg gitu..kejap-kejap demam..ade la perkembangan baru tu nanti..

tang baju tu,mmg beli pakai duit sendiri tapi kena inform dulu..kalo tak mau seminggu sorok dlm almari..hihi..takot kena sound..

IntaNBerliaN berkata...

sia izz.. moga cpt2 sembuh... comel je syawal senyum :)

Nad MamaZN berkata...

Canteknya pg2 pun bertema tema
Barulah bahagia rumah tgga
Eh eh eh ada kaitan ke? Haha

Shima Salleh berkata...

cepat sembuh Izz

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nurul tak pernah try nursing nyer baju..mmg nampak lawa sbb u slimm dear.jeles.dakupun ngah usaha nak slim