Yang DiSaYAngi

Selasa, 16 April 2013

kami macam adik beradik


Aku dapat 1 comment dari 

pasai ni...


kikikiki....bukan mamafarah4 ni je yang selaloo kata gitooo...

ramai yang kata...lagi2 bebudak opis aku...dorang egat aku tak kawen lagi..kakakak..ado kaa...

yang bestnyer time aku tunang dolu...mmg en asbeen rajin amik aku bila abis keje...

sekali ada la budak admin ni tnya kat boss aku...
budak admin : cc...nk tanya la....yg selaloo amik sue ptg2 blk keje tu, adik dier ke...baiknyer rajin tiap2 petang amik...
boss aku : mana...yg naik motor tu...tu tunang dier la..akob..nk kawen dah pon....tak da keje adik dier baik hati sgt nk amik dier tiap2 ptg...

malu sendiri budak admin tu..aakakakkakakak....

en asbeen aku ni 2 tahun tua dari aku....tp org akan kata aku lg muda dr dier....tapi rata2 g mana pon org akan kata dier adik aku...gere elok...

aritu bwk izz g klinik check up...mcm biasa, dier ngan syawal kat luar,,...
aku mmg dah perasan ada mamat ni dr td usha kiterorg...

sekali aku kuar en asbeen bersuara...
"sayang,...td ada mamat tu kata saya adik awak..anak2 ni anak2 awak..."
puiiii...tak sodar diri wahai suami...akkakaakakakakk....


tp mmg org akan pandang semacam bila kami dating dua....kengkonon nk romantik sikit, pegang tgn ke...org pndg mcm kami ni buat slh besar je///alahai....laki bini kot....







p/s : ada org kata muka kami seiras...yeke?????????




11 ulasan:

Mama Vogue berkata...

Comey la family ni, suka nengok!..hihihi

*Ade research yg ckp, suami isteri makin lama akan kelihatan lebih seiras sebab dah banyak 'gen' dari suami yg masuk ke badan isteri*

Tak pasti kebenarannyer..hihihihi.

Shima Salleh berkata...

seiras.. mmg jodoh kamu tuh sue hihihi

ieyda berkata...

memang seiras n sekata n sehati n sejiwa korang berdua nie..hihihiii

Nurzakiah Hanum berkata...

ye la panjang jodoh

mama tisya berkata...

mmg mcm adik beradik...hehe..ada iras...

eima berkata...

iras la wei ... semoga jodoh korg bekekalan hingga syurga dear ... comey wei

mamafarah4 berkata...

hahaha..tetiba komen akak leh jadi tajuk..suka2...

Mama Idlan Irsyad berkata...

hehe..kembang en asbeen...

mama ila berkata...

haah..betul tu..mmg ada iras...patutlah org ingat adik beradik =)

Ya ALya berkata...

klu si akob tu pki tudung mmg dah macam kembar la korang berdua ni....

Nad MamaZN berkata...

Suka gmbr bwh skali tu
Happy family!
Mmg mcm kawan kawan jek
Tak mcm laki bini pun heehe