Yang DiSaYAngi

Rabu, 10 April 2013

Mereka Di pagi hari


Takmo emo2 ngan citer aku pagi tadi..jom kiter tgk sikit bebudak yang mula nak berkawan ni..pepagi buter dah bangun..si adik tu 5.40am, dah erkkk..erkkk..errkkk..nak susu..macam tau2 je ibu dier ngah buat bekal untuk dier kan....so dapat la tandem nursing kat budak tecik ni kejap..kejap je la tapi...elok lak tu di temahnyer ibu dier ngah buat bekal kat dier bawak G taska...


 muka org mamai lagi ni...

nak jugak pegang susu dier tu....

time ni abg dier tak bangun lagi...di kaconyer abg dier, sampai menangis tau si izz ni...di tendnag2 muka abg dier...sanggup tu pusing 360darjah nak tendang2 abg die yg nyenyak tido tu tau..kikikiki...

bangun2 minta susu...

"bu..bu...su..su..."...dah dapat susu..minta kartoon pulak..
toon...toon... kkakkakakka..sabor la si izz ni..

pastu bila si abg khusyuk tgk kartoon, mula si adik mengaco kan...

 si abg mula nak menolak adik dier yg sebok kat tepi dier



 muka gaya macam paham je tgk kartoon, berkerut dahi tu haa...

abaikan si abah, kejut banyak kali mandi, punya la liat nak bangun..asik la dok sebut...5 min..5min..tu la. ..sape suruh tido lambat main game..padan muka
it's me..pocoyo...

elok lps solat subuh, tgk memasing dah jauh ke belakang..pandai pon tgk belakang2 kan...

ni kalo tak, dah macam nak masuk dalam laptop tu...



p/s : sukenyer tgk anak2 bahagia..muka dorang ni penawar untuk segala2nyer

11 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

eima berkata...

aku yg bgn lmbt slalunye ...enpanjang yg kejut aku hari2 ... klu die tak de mampuih mmg lmbt aku pi kerja jwbnye

fazilzura berkata...

cer cer bygkan ,time2 ni.. ko pun golek2 sama ngn diorg ..

syok ooooo

** kasi hang jeles heheheh

Mama Idlan Irsyad berkata...

hehe..kusyuk jer dua2 org tengok kartun..irsyad kl tengok jer xpe..ni abis ditekan2 keyboard tu.. kena pegang n dok jauh sikit baru la senyap jer tgk..

Myra Jay berkata...

Alahai sweetnyer ;D

Nad MamaZN berkata...

Comel jek izz pandai plak tetibe die ke blkg ek eheheh

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

comel sangat..
izz nie kuat menyakat ye...

jaakechik berkata...

dedua minat kartun yer. tapi yg paling x menahan bila jaa tgk yg kecik tu, besar tu dah pandai tgk kartun...aiyaa.. pandai sungguh dia!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ayat yang last tuh setuju sangat.anak2 adalah segalanya..wah kyusuk tgk kartun tuh..

IntaNBerliaN berkata...

comel je dorang ni

Shima Salleh berkata...

izz nampak tegap gitooo