Yang DiSaYAngi

Selasa, 30 April 2013

Mereka Sudah Sampai - Jeles

Serupa tak yah pegi dorang ni...dah sampai sana pon nak whatss app aku..kakakkaka...
gayoo macam duduk sebelah je ngan aku....

 ini dia...bersama siapa...biar jemah ni je yang tau...kakkakkaka...asik nak berkepit..muka nak ketat je mamat tu..rasa nak penampa...(jeles ni, sebab dier G..kakakkaka)sebab dier baru 1st time pegi kan...tu nnt buat aku jeles la tu mamat selengge tu...

kalo jemah ni tak yah cakap la...bandung-jakarta tu dah 10X dier G..pegi balik pon penah ...balik hari, tak yah kata la...dier dah boleh bermastautin duduk kat situ, keje pemandu pelancong ok gak..kakakkakak


 muka excited pegi untuk kali kedua minah ni...mentang2 pakai inner tribal baru..kakakak..mahal wooo...jauh tu beli..beli pon ngan aku gak...kakkakak...

eiii bengang lak tgk muka demo2 ni..nak penampa sero..kakakakkaka


 ni dah sampai sana dah ni..kat airport..tunggu geng yang tak sekali ngan dorang naik flight...
padan muka korang..kena tunggu..jeles sebab tak angkut aku sekali..pastu tak pujuk en asbeen..kakakkakakak

geram lak tgk muka dorang ni...si akak tecik ni pon sebok nak ikut gak tau...klo tak tak jadi G..leh aku gelakkan dier sebab tak G...last2 minute pulok semalam..diam2 je..last2 dier pegi jugak..pastu dier pulok yg gelakkan aku...natammm...


 haaa.....ni la "boss" aku..mmmm...ngan siapa...nnt aku tunjukkan....

dengan "kajol"..kikikii....
muka macam kajol wei kalo tgk dekat2 ni..kikikiki...

ni la bini CC aku...mmm...dier pos je bini N anak dier G sana...

untung la bercuti sama "boss"

 suasana kat airport bandung..jadi la tgk gamba...tak pegi kan..mmg rasa ralat sampai sekarang...tp nak buat camno...kang klo G jugak...tak cium bau syurga lak kang..mmmm...redho sajoo la...

aku...??????????????????????????
jalan2 dalam malaysia sama en asbeen sajoo..makan wong solo sudah...bangunan hijau sama ngan baju aku...mmmmmm...jadi la...





p/s : esok cuti..kemana kami..entah...duduk umah je kot...mmmm...en asbeen tak suke jalan...tunggu aku usul, baru bergerak la kami...

7 ulasan:

eima berkata...

kite jln dlm mesia je ..ok pe kan kan tak de jd kerugian terhadap negara sbb mata wang kite keluar .... hihi

Fiza Rahman berkata...

Cuba ko usul nak gi bandung kat en asbeen tu ☺☺

jaakechik berkata...

bestnya mereka ke Bansung, jaa belum penah lagi sampai sana... :)

ezyra daniel berkata...

pernah pergi jakarta skali haritu...
yg pasti,malaysia negara paling selesa and selamat :D

Nad MamaZN berkata...

Bile p wong solo??!!!
Kami p gak td! ;)

Myra Jay berkata...

Ok la jalan dalam Malaysia pun, dapat gak jalan2 kan... heheee

IntaNBerliaN berkata...

alahaii bestnya kekawan g kan... mmg kene jeles la.. hihi