Yang DiSaYAngi

Rabu, 24 April 2013

Padi House With Her!!!!!!!!

Lunch semalam mmg aku dah deal ngan someone ni nak lunch sesama kat sini
padi house galeria PJH Putrajaya...



dier tunggu aku lama...aku sampai..aku lak tunggu dier lama..kakkaka..adil la tu...


 aku yang 1st time masuk, teruja weii...

aku dating ngan dier... CIKMOT
ni kali kedua aku jumpe...selaloo pung pang pung pang dalam IG, Wechat, FB, Blog...mmmmm...

gamba bersama tak sempat..sebab memasing mulut sebok la dok celoteh...masing2 berlawan nak bercakap gak..gayoo macam tak cukup masa tu, ado je yg nak di bualkan..kan...

aku baik hati nak belanja..sekali dier kata..
"akak tak mo makan la, akak dah kenyang..."

mmg nak kena tampa lelaju ni kakak ni..kakkakkaka...org baik hati nak belanja tak mo pulok...last2 aku paksa, baru la amik..kakkakak...

balik tu, dier bagi lak servenior pulok...mmmm..macam2 la kamoo kakak...segan jemah tau...


 ko tengok sampai dua..mmmm..untung jemah...
ni paling suke..suke sangat...dah siap letak kat fridge dah.,yahoo..


p/s : suke sangat jumpe...gelakkan kuat2...aku takut bawak kete..kakkakakka...seb baik tak guling2....busuk kakak...

17 ulasan:

Falsya berkata...

hurmmmm..bile la dpt jmp cemomot nie...

ieyda berkata...

nape ko xajak aku sama dating ngan cokmot...dia tu org kg aku tau...tp xpenah kenal..hihiiiii

mama tisya berkata...

sronok dating2....mana gmbr makanannye:-p

Myra Jay berkata...

Wahhhh bestnyer...

FM tuuuuuuu :D

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

bila kita nak dating sesama...
nak bagi fridge magnet nie...

♥cikmOt♥ berkata...

hahaha, memang ye pun...dasar penakut ko jemah bawa kereta...tak rock ar gini...hhahahaha...haktuihh... :P

Nana berkata...

eh mana gambo bersama2 xaci ni xletak

Nad MamaZN berkata...

Best tu dpt jumpe2..
Mesti mcm2 cerita diborakkan ;)

MrS. F!zA berkata...

lor..tkde bukti ke gmbr jmpa? fm je ni..haha

fieda berkata...

amboi...comel la hadiah tu..

fieda berkata...

amboi...comel la hadiah tu..

Fiza Rahman berkata...

Cikmot...aku nak FM jugak. Meh dating kat Padi House Cyberjaya plak ☺☺

Gambar dating tak der ker?

Nurzakiah Hanum berkata...

salam rabu
singgah sini
:)

♥cikmOt♥ berkata...

aler jemah, kolah yang tak sudi nak bergambar ngan akak...kan dah ramai yang tak puashati tak pat nengok muka akak kat blog mu ni...hahaha haktuihhh

eima berkata...

lain kali ajak jugak wei ..mu ni ... walaupun aku dah selalu jumpa CM tu aku ttp nk join jugak sbb tak penah pun dpt peluang borak lelama ngan CM nk minta die ajar pakai shawl ni..sampai hati tak ajak aku ....

Shima Salleh berkata...

wah! seroonok tuh!

wan nurul hezrina abd halim berkata...

nurul nak g ch nnt nak tak FM?esk daku g..kat putrajaya jer kan?jumpa nnt nak?ku bagi kamoo fm?hehe