Yang DiSaYAngi

Selasa, 23 April 2013

penangan perfect365


kalo dah memang dasar terpengaruh...mmg tak leh blah la kan....takmo kalah kekdahnyer..kakakkaka....

ni la mangsa2 make up2 aku..akkakakka..aku mmg suke menyusahkan dorang ni..kakkaka...

ni la mangsa yang pertama...
seb baik la dapat runcing sikit dagu tu kan..kakakkaka....
muka bajet suci murni tu kan


 ni pulok mangsa ke dua...bulu mata tak mo kalah..kakakak...
beza kan...


 mangsa ke tiga pagi tadi waktu break1st...
macam muka muda2 dolu2..kikikikikiki


mangsa keempat...
siap kata muka macam darjah 6..kakakkaka..tak menahan...

muka nak ada nur memasing kan...

sebab tau diri tu tak la cantik mana kan...
so edit2 ni boleh la buat muka halus mulus gitooo...

12 ulasan:

LYAfrina berkata...

hihi.
lya ada gak buat muka lya.. tp jd takut plop tgk..pelik ngat jadinya

eima berkata...

aku ade jugak try tp huhu tah la lg come tak de mekap kot ...hahahha

Nurzakiah Hanum berkata...

comel kan

Nad MamaZN berkata...

Hahaha!
Kite pun terpengaruh gak
Tp serius la beza banget tau!
Klu sue kan kite rase takyah pakai perfect365 ni
Sbb kulit muka sue cantek dh

aanie berkata...

haha..kita buat x jadi sgt....eyeshadow, maskara semua senget benget je...

Fiza Rahman berkata...

Hahaha...kalah kak ton nih.

Zuraidah Butang berkata...

hahaha sape la yang buat kamera ni..siyesly edicted..ahha

ieyda berkata...

ko ni dah xde keje ke...gi cari keje makeup artis lah..hihihii

mama3heroo berkata...

salam kenal dr m3h..singgah sini
done follow
http://mama3heroo.blogspot.com/

Myra Jay berkata...

Memang perfect.. :D

fieda berkata...

comey belaka kena touch up dek sue..

wan nurul hezrina abd halim berkata...

ahahaha..semuanya muka taklah berubah sangatkan mcm pakai make up..papepun dowg semua natural beauty=)