Yang DiSaYAngi

Khamis, 11 April 2013

Suke Cover bulan ni




Salam pagi kengkawan...arini aku baru je rembat 1 majalah pa & ma ni...bulan ni punyer edisi..aku suke ngan cover front page pa&ma ni...cumill je....

lagi suke sebab ada... IBU...ikikikikiki....suke3 sangat...






buat keje dolu...pastu baru baca..


p/s : nnt pump baru nak baca

14 ulasan:

Myra Jay berkata...

Wahhh comelnyerrrr cover :)

Nurzakiah Hanum berkata...

comelnya

♥cikmOt♥ berkata...

comelnya, kena dapatkan jugak ni...

Nad MamaZN berkata...

Comel!

aanie berkata...

dh lama x beli pa&ma sb malas nak baca..hehe...

wan nurul hezrina abd halim berkata...

CUMIL GILA COVER..
alahai sue aahlah nurul ada menang tak perasan tapi dah takdok rezeki sbb tak bagi alamat.tadi baru bagi harap yang empunya blog terima.tapi dia kata last semalam..huhu takdok rezeki nak buek camno..

Fiza Rahman berkata...

Nak kena cari ni.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

comelkan...geram tengok baby kat depan tue

eima berkata...

aku tak penah beli majalah baca pun tidak org tgh baca puna ku buat tak heran je sbb tu aku kurang ilmu aku rasa

LiYa HaNiF :: berkata...

tk sempat lagi nk membelinya... :P

IntaNBerliaN berkata...

menarik ni

IntaNBerliaN berkata...

menarik ni

LYAfrina berkata...

alahai..cute2 nyer

Shima Salleh berkata...

dah bertahun tak beli mjlh ni hihihihi