Yang DiSaYAngi

Khamis, 4 April 2013

terpengaruh sudah



sesejak ni..kan....asik la dok tengok org je dok main...bukan tak leh pon download..tapi mcm tak da rasa je nak main...

sesejak ni kan...dah sudah..terpengaruh..dasar kan suraya ni...

 syawal cukup suke la kalo aku main benda alah ni..siap kalo aku malas nak main...amik HP aku, suruh bukan..egat dier nak main..alih2 dier yg suruh aku main..dier suke tgk..al maklum la...anak bukan jenis yang kanak2 yang suke akan gadget kan../....

 CANDY CRUSH SAGA

ni terpengaruh dek FALSYA n opismate aku..adoi,...gere elok...dah terpengaruh sampai susah nak buat keje lain ni...


ni aku terpengaruh ngan akak aku..ADAMNIGINA ngan kawan sebelah cubicle aku ni...punya laseronok main...sampai si syawal asik tgk je...aku pon cakap ngan syawal..

"awal haiwan peliharaan kiter dah besar gajah la.."

kakakkaaka/....


p/s : nampak sangat jenis terpengaruh kan..pastu charge la hari2..kakakakkak

16 ulasan:

♥cikmOt♥ berkata...

sib baik akak masih lum terpengaruh...hehehe

LiYa HaNiF :: berkata...

hahaha sue.... liya suka main yg kt atas sekali tue.. kalau qalesya nampak game ni sure dia kata "game ibu" haha

Ya ALya berkata...

ya suka main kt atas tu,tapi lama2 dah boring dah nak main......

sakit hati tol klu langgar gerabak ketapi tu....arghhhhhhh tension lor...

mama tisya berkata...

candy crush tu yg rmi dk main skrang ni kn..akak blum lg rs nk main sbb ke'bz'an

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

farisyah suka gila games kat atas tue...pastu menjerit2 dia klu dia terlanggar keretaapi

Fiza Rahman berkata...

Terpengaruh juga dgn game yg no 1 tu.

eima berkata...

dah lama dah aku uninstall game stu sbb dah bosan ... rasa nk main install balik ..hihi fahim suka yg atas sekali tu

Nad MamaZN berkata...

Tak terpengaruh lagi ngan game game ni
download game utk zakwan jek
Eh bukan! Die download sendrik
Kemain kan? Hehe

Nana berkata...

Candy crush tu kita main juga
Tapi smpai level 36 je sebab lepas level 36 dia kena ngan fb utk minta tiket ngan kwn2 leceh la tros stop
Yg binatang tu br tgk amruldok gile main 2 ari lepas hehe

ezyra daniel berkata...

zyra pon ada men game pou nie heheh dia da besar...kuat mkn!

mamafarah4 berkata...

haah..kita sama ngan nana..smpi level mane ntah terus stop..kejap ari tu gila la jap main2 game tu

wan nurul hezrina abd halim berkata...

angkat tangan ngan kaki.samalah kier wak..kiter suka subway surf2

IntaNBerliaN berkata...

sy hp murah.. so, xda benda ni smeua.. haha

Shima Salleh berkata...

ajar abg aqil game kat pc ni je.. nak beli ps2 @ lelain gajet tuh tgu depa besar sikit.. kang abis terbarai

aanie berkata...

sama la sue....semua kita main....best..ralit kan...

aanie berkata...

sama la sue....semua kita main....best..ralit kan...