Yang DiSaYAngi

Rabu, 17 April 2013

TQ nad

benda ni sebenarnyer berlaku jumaat lepas...

waktu lunch panjang jumaat lepas aku G collect surat berdaftar kat pejabat pos...sebab time posmen hantar aritu mak aku tak da kat umah...so mmg kena collect la...

bila dah dapat tu..senyum lebar aku..dah tau siapa pengirimnyer...menjerit aku kat pejabat pos tu...gelak2 lak abang posmen tgk aku..kakkakakkaka...

 kalo korang tgk menara condong ni, korang dah tau siapa kan??????????????
mesti la NAD...

TQ NAD atas pemberian ni...

sedang maju ke depan macam sifu2 yang lain mengumpul FM ni..aku pon terpengarauh...nak buat guano...dasar terpengaruh

tak lama lepas tu, akak kat opis aku ni, kasi FM lagi kat aku...
 portugal ko..kakakkakak..suke jemah...

aritu dier bagi FM london, dier G london ngan laki dier, sebab laki dier konvo kat sana...sekali dier cakap kat aku..

kakak tu : sue...sue mmg suke FM yee...
aku : suke kak, ngah mengumpul sekarang ni, nak join adventure ngan kengkawan saya lain, dah tak nampak rupe peti ais dah dorang punyer, penuh ngan FM..kakakakka
kakak tu : laki akak selaloo G outstation oversea..dier ada tanya, tak mo bg ke kat kengkawan...akak jawab la malas...ni sue ada..ok la..nnt laki akak G mana2, akak pesankan tok sue ye...
aku : yee....baguih..TQ akak...len kali, akak cakap ngan laki akak, P mana2, egat saya..konpom beli..kakakkakak...
kakak tu : sengal hang ni..kakkakak

terus zasss aku larik...


suke,...so lepas ni akan sekali la ngan kengkawan yang lain....




p/s : sebok nak gak hobi yang sama ngan org lain kan.

9 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

tambah lagi

♥cikmOt♥ berkata...

sue punya fm pangkor pun akak lum kasi lagi...bilalah kita akan ketemu...pheww...

mama tisya berkata...

best2 dpt fm..wah untung la ada kwn mcm akak tu

Nana berkata...

Kita pon br tambah koleksi
Uss ngan legoland
Igt nk bli wat ga
Tp tgl rege xmampu la nak wat ga haha
Mampu bli utk koleksi sendiri je

Nad MamaZN berkata...

Bestnye ada member cam akak tu.. Nnt kite kasi yg melaka punya plak

IntaNBerliaN berkata...

oo sue suka kumpul fm yer...

IntaNBerliaN berkata...

oo sue suka kumpul fm yer...

Mama Idlan Irsyad berkata...

yeay, tambah lagi sorang yg suka kumpul FM.. jaa pun suka jugak.. ni suma pengaruh blogger2 la ni..

Myra Jay berkata...

Tunggu lepas ni entry FM MJ akan nyusul ;)

Jeles tengok org lain dapat FM..heheee