Yang DiSaYAngi

Isnin, 22 April 2013

Tribal sana sini...



sekarang ni dah trend kan tribal sana sini kan...

aku pon tak mo la ketinggalan...
nak beli tu susah la...kena jalan2 baru jumpe kan...kat area opis ni ado...
tapi mcm mahal sikit...so masih menyabarkan diri tu....

sekali jumpe je kat downtown mines,...suke...

yang shawl ni RM25...
kain dier berat N sangat2 sejuk...yang paling penting senang bentuk...suke sangat aku lilit2 tau...jemah ni kalo dah suke, mmg cakap banyak2 kali...kalo cakap banyak2 kali tu mmg betoi la selesa N best...

kalo x da la en asbeen pelik bila mana si isteri ni dah terjebak pakai tribal ni G alamanda...katanyer...
"bukan awak suke pakai tudung segera ke G alamanda"...

nampak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...kkakakakkaakakk

 semangat ko pakai...sekali ngan peplum nursing by suri couture....

elok pulok arini g keje...opismate aku kata...
"bai tudung sebelom ni elok lu pakai...tudung ni nmpk mcm org kampong la lu..."

kuang ajaqqqqqq,,....kaakakakakakakakak...sengal ni..
muka org kampong kaaa...>????????????????
ada aku kisah//.....kaakakakakkakaakakakk...

ni pulok bawal tribal...rm15...aku rembat dua ko..mmmmm...1 lagi warna merah.....
mmg selesa dua jenis tribal ni...

10 ulasan:

Mama Vogue berkata...

Oh dah terjebak jugak!!!
Beli kat KL ari tu rm10 je. Kain lebar, berat & sejuk..hihihi
Sayang nyer beli sekeping je! huhuhu

Nurzakiah Hanum berkata...

tomei2

Masya berkata...

cantik.. dulu ssh nak jumpa kat pasaran luar bnyk online.. tp skrg dah banyak pilihan.. cuma kene pandai pilih kain jer...

Ya ALya berkata...

yg pasti ya belum lagi terjebak......

satu hari t nak gak terjebak2 ni....

Nana berkata...

kita juga xde lagi koleksi tribal heheh ketinggalan sungguh
sini xde banyak pilihan nak soping
kena blk kl br bes soping

lizz berkata...

cantik sesuai ngan bentuk muka ...
suka gambar yang 1st tu...

Fiza Rahman berkata...

Cantik. Femes tudung corak ni skang.

Nad MamaZN berkata...

Cemana nak pakai cara yg gmbr atas tu?

LYAfrina berkata...

a ah..tribal di sana sini... baju tribal x beli ke sue??
lya stakat ni xde lg koleksi tribal ni.. slalu lmbt sket jangkit kat lya.. org lain dh nk msuk fesyen lain..lya bru nk start

Myra Jay berkata...

MJ je blom ada tribal ni :D