Yang DiSaYAngi

Khamis, 18 April 2013

Untuk Di jual - PRIMAVERA SHOE

Al kisahnyer gini...selasa lepas aku ada beli kasut kat alamanda..mmg berkenan ngan kasut ni...bila tgk display saiz 7...so cakap la ngan pekerja tu, 
"saya nak saiz yang sama.."

mmg rasa ketat...so aku PK permulaan kan..sebab kasut baru...so dah settle bayar...
balik rumah je try kasut ni, tak perasan lagi...

bila semalam G keje pakai, still rasa ketat, masih tak sedar lagi...
bila tiba waktu petang, nak balik, terus teringat...betoi ke saiz 7..
sekali tgk saiz 6..alamak..nak menguatkan lagi firasat ini, call mak, tanya kotak kasut tu tulis ape..N ternyata saiz 6...arggggghhh geram...mmg salah aku sebab tak tgk saiz B4 pegi tu kan...aku mengaku, aku salah..

so G kat kedai tu balik....dier tak mo terima....mati2 la dier dok kata yang display semalam tu saiz 6..aku kata aku ada saksi, mmg saiz 7...alasannyer kata aku rasa saiz 7 sebab kasut tu dah kembang..nmmmmm...so aku malas nak bertekak...aku amik pon no point, sebab mmg tak pakai....
so dier pon tak amik balik, sebab tumit tu dah nampak guna..ala aku guna G break1st je..pastu tak pakai dah..kat opis pon pakai selipar je...mmmmmm...

so last2 en asbeen kata bawak balik N jual kat sesape...

so kat sini aku nak menjual pada yang sudi...

SAIZ : 6
HARGA ASAL : RM109.00
HARGA JUAL : RM 80.00(free postage)

mmg aku tak tipu..pakai sekali je...pastu mmg tak pakai dah..balik opis pon pakai selipar gak..sebab nak jaga kecantikkan kasut tu...




aku bagi sekali ngan kasut N paperbag....

so sekarang kasut ni ada dalam lemari baju aku..tak kuarkan pon....

so sesape yang berminat dan kengkawan korang ada yang minat..(G la war2 kan sekali yee..)

sila PM aku ye...

suraya1510@gmail.com





p/s : berdoa ada yang beli



12 ulasan:

Mama Vogue berkata...

Huii cantek nyer sue..
Tapi mamavogue tak pakai kasut kaler itam :) Tapi mmg cantek sgtt!!!

Ya ALya berkata...

ala..x muat la...saiz 6 ni zaman kurus2 je rasa pakai...sekarang dah gabak....

amin,mudah-mudahan ada yg beli...

Che Rosliza Che Mat berkata...

Insya Allah ada yang beli tue...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Cantik tp jue pakai size 7/8...nanti jue try Tanya member kot ada yg nak beli ye

Nad MamaZN berkata...

Huhuhu
Cantek!
tp kite saiz 8/9
Sayangnya..

mekchu berkata...

tak bleh pakai kasut.. nnti jejari ku patah.. hahaha..

tiba2 baru teringat nak iklankan bj rizalman tu..

Shima Salleh berkata...

erkkk! mak tak lama tinggalkan dunia kasot tinggi ni hahahaha
Tapi cantik tuh

aanie berkata...

sayangnya...
mintak2 ada la yg nak...

Nini D.. berkata...

kaki aku kalo kasut comey2 nih..kene saiz 8

Mama Idlan Irsyad berkata...

erm xleh nk tlg.. kaki jaa besar jugak..

Nora Karim berkata...

alahai sayangnya salah saiz.. :(

jaakechik berkata...

cantiknya kasut tu, tapi syg besar saiz nya. jaa punya kaki saiz 4 jer...hihihihi...