Yang DiSaYAngi

Khamis, 23 Mei 2013

adik sakat abang



ni semua aksi on da way balik dari Cameron Highlands 2H 1M

si abg time ni tido kat belakang lepas dah selamat muntah sana sini dalam kete kan...mmmmm...

so mmg ibu  abah ngan adik izz je la kat depan...

tetibe bila dah sampai kat jalan nak masuk putrajaya...
si abg syawal bangun, terus zass serbu ribaan ibu, dah tak heran ngan adik yg dok leka main ngan ibu...
 pastu dier marah la bila si adik mula menakat si abg...izz ni cukup kuat la menyakat syawal ni tau...benggang syawal...

tp muka adik izz dah rilex je kena tolak...abg syawal yg melebih nangis2..mmmm







kikikiki...seb baik jugak ibu korang ni fleksi tau, boleh ke depan ke belakang sambil BF izz, sambil pangku izz tido la..mmmm...kerna nk selasakan kamoo syawal..alahai....

si abah kat sebelah..asik la dok cakap...
"awal..jgn buat ibu camtu...kesian ibu...g la duduk belakang...ibu ada je..."


mmmmm...susah kan menjadi seorang ibu...??????????

tapi yg susah2 tu la nikmat menjadi seorang ibu kan...


p/s : ada ke si bapa boleh menjadi seorang si ibu?????????

6 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Alololo
Sedih btul tgk muka syawal tu huhu

Fiza Rahman berkata...

Sama macam anak dara aku ngan adik dia tu. Kalau rasa nak duduk depan, berkongsilah paha sorang sebelah. Kekadang bergaduh2 dgn adik. Si adik pon bley tahan juga tu, suka sakat kakak.

Nurul Ain berkata...

aku dh biasa dah.. last2 tempat duduk depan kosong. sebab semua nk berkepit dgn mama.. adoii

IntaNBerliaN berkata...

tgk gambar ni.. tingat alisha n aqilah.. ginilah sebijik..!

jaakechik berkata...

masing2 berebut nk berkepit ngn mama lah ni yer..... hihi...

LYAfrina berkata...

haha.. sian syawal..berderai air mata tu... sue pon..hihi... apa2 pon ni moments best tau