Yang DiSaYAngi

Khamis, 30 Mei 2013

Apa itu ????????????


salam pagi kengkawan...TQ atas segala sokongan dan kata2 nasihat dari kengkawan semua...

insyallah aku jadikan panduan dan semangat untuk aku terus besarkan anak2 dengan baik..alhamdulillah...

malam semalam, mmg aku duduk ngan syawal dalam bilik, minta syawal temankan aku dalam bilik, iron baju, lipat baju, kemas 2 baju dorang dlm beg, segala...sebab izz syiok tido..so sore si syawal ni macam petir, mmg macam ibu dier...so tak mo adik die bising, ajak la masuk bilik, kasi tgk tayo...

sekali aku tgk dier amik jaket abah dier kat kerusi tu..apa hal lak ni...
 ada yang nampak dier????????


 ops....dah mula kuarkan tangan....

muka ada senyum...korang rasa die  buat ape...?????????????????????????

nak buat hajat selaloo dier mesti G bilik, time org tak da kat bilik...tapi kalo ada org kat bilik, dier akan G kat luar,berselubung ngan langsir...tapi dah kat luar ada org, kat dlm bilik ada ibu dah tu pintu tutup...tu yg yg dier amik jaet tu...paham pulok dier amik jaket nak menyorokkan..nak selubung bagai...


nape bebudak nak buat hajat, mesti nak menyorok, kat langsir, kat bawah meja...nape ye

10 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Haha..! Mestila sbb malu ibu..
Budak pun pandai gak malu hihihi
Tu maknanya syawal bijak la tu :)

Nurzakiah Hanum berkata...

macam2 gelagat bebudak nie

ch@ berkata...

hahaa comel. itu salah satu hint utk memudahkan ibu potty training. kan...

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hahhahhaah comel sangat..
nak cari ketenangan sebelum membuang

MamaFarah berkata...

hahaha...ye ker.. tp senang tau nnt sue nak latih dia sbb dia dah bg hint.. satu kelebihan sebenarnya pada syawal dan sue..

Noor Izmaliza berkata...

syawal berak nyorok ek .. anak2 aku slamba je teran tak kira dimana2 tanpa rasa malu pun ...hahaha tambah2 fahim tu selamaba je kerut muka teran kat tgh tmpt ramai org ..muahahhaha

Masya berkata...

tengah amik mood nak membuang lah tu hihihihi ... ni berselubung nampak jgk.. kalau dok bucu katil, bucu sofa lg haru.. tetau senyap jer...

lizz berkata...

comel la dia..menyorok disebalik jaket...

IntaNBerliaN berkata...

hahhah.. kelakar la syawal ni...

jaakechik berkata...

haha. kelakar la anak akak ni. ank jaa pun suka mnyorok gak kalo dia sdg buang hajat. selalunya dia myorok kat celah2 kerusi...hihi ....