Yang DiSaYAngi

Rabu, 15 Mei 2013

check up izz dani aqlan - 8 bulan

hari ni nak g check up izz dani aqlan...

biasa la selaloo timbang erat kan...tak tau berat kali ni berapa kan...

last waktu 6 bulan - 6.1kg...

kali tgk la camne...tak naik, aku nk buat camno, dah tak naik, bukan tak bagi mkn, minum susu ibu, bagi je..lagi2 time weekend 3x sehari mkn...mmm...semangat dak tecik ni mkn, elok lps mkn, sendawa..kaakakakakak...

klo naik alhamdulillah, tak naik, nk kata ape kan, dah usaha...

lagipon dalam ms 2 bulan ni, dier demam teruk sampai 2X..mmmmm...



budak yg cukup lena tido, susu minum, mkn kenyang...bgn pagi mesti senyum lebar je tau...tak yah kejut..bangun2 je panjat ibu, tunggu ibu bukak mata pastu senyum..kikiki...

7 ulasan:

Falsya berkata...

xpe sue..biar xnaik janji dak izz sihat..mestilah slim..tgk la ibu ngan abah die mcm mana..slim melim jugek..jeles senah tau...ahahaha

mamafarah4 berkata...

hahaha..ala janji sihat dan aktif.. genetik ibu dan abah dia la tu..kecik tomei..hihihi

Nurzakiah Hanum berkata...

slim gitu

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

kamu sungguh comel

fazilzura berkata...

janji sihat beb ..

amni pun suke nooo panjat aku tau .. huhuhuhu seksa kalau part kene kt czer , aku ngeri wakakakak (even xsakit)

Shima Salleh berkata...

xper sue janji sihat. kita ibu dia kan.. mcm dak afiq gak.. la ni baru naik sekilo stgh aii sampai terkejut mok dia byk na naik hahahaha

Nad MamaZN berkata...

Janji sehat walafiat ;)
Kan?