Yang DiSaYAngi

Rabu, 22 Mei 2013

Dating Time


Balik je dari Cameron highlands 2H 1M

esoknyer mmg aku ngan en asbeen cuti...
katanya nak spend time bersama...
katanya..kakakka...

so misi menghantar anak2 G school...

balik umah, kemas apa yang patut...
pukul 10am kami teruskan misi kan...jalan2....


peace yo...baju free najib kasi..kakakkaka...ok la tu..pakai t shirt sudah..tak yah cun2 sgt..laki kat sebelah je...tu pon dia kata...

"simple but nice...iukt tema awak ni...kasut pon warna oren hitam biru, sama ngan baju... N beg...


misi kami sunway nak tgk wayang...tp citer yg kami nak tgk tu, tak da siang, so terus zasss ke paradigm malll...kat sana ada...so ok...jam 1pm baru boleh tgk....

so lama lagi masa, jom jalan2 dolu...makan2 dolu...

heaven tu jalan2 tak ramai org...kikikiki

1st time ngan chatime

en asbeen amik chocolate latte..
aku amik strawberry chocolate milk tea...

patut org kata sedap,...mmg sedap pon...

bila dah jalan2, embat baju anak2, barang2 en asbeen..aku???????tarak..kakkaka..untung la...
so dah lapar...mari makan...ada masa lagi 45min nak masuk wayang ni...



ni 2nd time en asbeen makan kat KR ni, baru dapat menikmati...suke dier..sedap2 dier kata..sampai ke toilet 2X la..kakkakakka....

heaven, tak da sape yg ganggu makan...kami je kat dalam KR tu...

time nak bayar tu, aku tercakap la...
"untung la bini bayar.."

sekali budak KR tu balas...

budak KR : eh...akak dah kawen ke?????????????
aku : nape cakap camtu..??????????
budak KR : kiterorg mati2 egat akak tak kawen lagi..egatkan tu BF akak..
aku : puiiii...BF la sgt...tu soulmate tau..kakakka...anak dah dua dik...
budak KR : eye...kiterorg egat akak kawan ngan budak bawah umo dari akak..
aku : (aku dah bantai gelak laju2...: kakakakakka) ye la sgt...mmg ramai kata en asbeen akak tu lagi muda dari akak, padahal dier lagi tua mua dari jemah tau...


aku jumpe en asbeen kat toilet, aku cite kat dier, suke , senyum macam boleh sangkut kat telinga tu..kakaka...suke la org kata dier muda dari bini dier..kakakka....

bila jalan2 pegang tgn, org pandang kami semacam je..mmm...masalah betoi ni...


p/s : salah ke pegang tgn ni...usha macam nak makan..


12 ulasan:

fyna berkata...

pewitt... romantiknya ^_^

Nad MamaZN berkata...

Ahahahaha!
Festime jumpa pasangan yg dua dua pun awet muda :)
Ingat lagi masa festime jumpa sue dulu kat alamanda :)

Shima Salleh berkata...

akakaka... takpe dah bleh pegang tangan halal.. org dok tgok tu dulik la hihihi...

Awet muda tuii la korang hihihi..

Ada rezeki bleh dpt brooch hihihihi

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

seronok tau klu dapat keluar berdua...

Nurzakiah Hanum berkata...

happy time

Masya berkata...

hahha sesekali keluar berdua .. x pasal kata suami lg muda yer.. tp kalau org kata sebaya tu oklah lgkan...

mama ila berkata...

fuyooo...bestnya dating berdua..hehehe..ila nie menjak ada hannani..dah lama sgt xkuar berdua..xsampai hati nak tinggal...

lizz berkata...

hehe..awet muda tu...
dah lama tak dating...nak gak dating2 gini..

mama3heroo berkata...

syoknya dating berdua..hehe..

Cute Mum berkata...

sekali sekali syok jugak jalan berduakan sue.. uyun ngan aima kadang2 ada gak keluar berdua lepas balik kerja sebab nak beli barang.. sbb sara tido n dania taknak ikut.. kalau tak, mesti angkut gak.. bila berdua pon hati kita tetap ingat kat anak kan..

nak tergelak baca pasal akob tue.. nie mesti sama kes macam sue lepak kat waterfall alamanda..

IntaNBerliaN berkata...

hahhah kelakar la... tp mmg akob kecik pun...

IntaNBerliaN berkata...

hahhah kelakar la... tp mmg akob kecik pun...