Yang DiSaYAngi

Isnin, 13 Mei 2013

Expo Mom & Baby - Mid Valley - akhirnya sampai jua


niat di hati mmg nak sampai sana..nak carik kasut..yang dah hampir dua minggu mencari...nak carik kasut..nak carik kasut....mmmm...

siap2 pukul 10.00am kuar dari umah hari sabtu tu....

bak kata en asbeen..
"PK nak carik parking dolu baru boleh PK nak carik2 benda lain ok.."

sebab penah sekali jadi...sekali G setengah jam mencarik parking, x da jugak..last2 balik macam tu jaa..mmm..sadis...so pengajaran kuar awal...
 tengok muka abah N anak ni, mmg cumill senyum gitoo...

 si bujang yang mula semangat nak berjalan...


alhamdulillah sampai jua kat sana..parking pon jumpe..mmg berbaloi kuar awal ni..

so terjah expo mom & baby dolu...

ada la sikit beli...lagi2 utk syawal...
pampers PET PET 3PCS (pek jumbo) RM100 FREE 1PCS..untung tu..mmm...

pastu membawa pulok ke stall LUNATOTS n SURI COUTURE..

semua kat situ suke ngan izz tau, gelak je bila org sembang2 n agah dier...lagi si dia ni...cukup suke la sembang2 ngan izz ni, tapi tak lama pon, izz dah bising nak tido..kakakakkaka
 ni la dier..org kuar lunatots...
siti nur suraya VS siti suraya...

terkejut je dier bila aku sebut nama aku suraya..kikikikiki...

tapi tak lama pon kat situ, penat bawak pampres syawal yang banyak...
so dapat la memborong TMS (the milk story) n lunacare lunatots (utk CD izz)

muka syawal di paksa bergamba,...

si ibu ngan peplum nursing wear suri



p/s : balik umah semua hero flat, si ibu jugak yang kuat bekerja

11 ulasan:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

berbaloi betul pampers tue..murah

mama3heroo berkata...

best kalo dpt msuk exspo kan.mcm2 bleh di beli kan

Fiza Rahman berkata...

Teringin nak gi, tapi laki aku tak suka bersesak2....huhuhu...

ieyda berkata...

xpenah lg aku jejak kaki masa ekspo nie....tp berbaloi betullah ko beli pampers tu...ruginya aku xgi sana

Ibu Lala berkata...

akk x pegi la tempat sesak sesak gitu. Nak pitam jdnye. Memang plan nak pegi MV wiken lepas. Tapi terlepas ke KLCC pulak..

Nurzakiah Hanum berkata...

bestnya

Nad MamaZN berkata...

Aduiii
Teringinnya nak p baby expo ni
Tp tau dah apa jawapan papazakwan
Huhu
Tggu next baby la kot haha

Falsya berkata...

alaaaaa..nape kite xjmppppp..sue,tips kalau nak gie mid valley..jgn parking kat mid valley..parking kat the garden..kompom xde smp setgh jam or sejam mencrk..hehehe

Zee Suhaini berkata...

murahnya pampers...
zee jarang pi expo gini..fuhh susah nak bersesak ngan hero-hero ni..kang apepon takleh nak beli..wat penat je tau..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

kita tak prnah pi, teringin nak pi tp hsbd mmg anti Midvalley & tempat crowded , dpt baca thru entry kgkwn je la....

PinKy MoMMa berkata...

kami pergi di hari pertama pagi pagi hehehe..masih mampu tawaf 3 kali utk ketiga tiga hall...

entry di sini..jemput baca :)
http://www.pinkymomma.com/2013/05/expo-baby-mid-valley-may-2013-suasana.html