Yang DiSaYAngi

Jumaat, 17 Mei 2013

Geng gusti aku kat opis...


Akhirnya,....yahooo...sudah hari jumaat N dah settle keje arini..suke sangat...

Arini aku nak citer aku kat opis ni mmg ada sowang geng gusti aku tau...
ni dia...
 NUR ZARA SOFIA

gini la kot ejanyer..aku pon tak tau,,
yang aku tau aku panggil dier zara...

yang best dier ni, dari aku pregnantkan izz, dier mmg tak suke ngan aku...ngan ang lain dier ok...ngan aku je dier mesti buat muka tau..benggang lak aku ngan dier ni..mmmmm...

ramai yang kata aku ni bakal dapat anak pompuan, sebab anak pompuan yang lain, semua nak ngan aku, dier je tak mo ngan aku...

sekali yang kuar...izz..kakakkaka..salah tafsiran korang tau...

 dier ni mmg suke tau. kalo aku datang je asik nak marah aku je...tapi bila dier datang  kat tempat aku, aku buat tak tau, sebok la dier dok jengah2 aku tau..terngendap2...kakakkak..saja je aku nak tgk peel dier tau...
 budak rambut bawang ni kan mmg suke kaco aku, aku pon suke sangat kaco2 dier..bengang je dier ngan aku
 tapi sekarang ni dier dah mula kamcing sikit ngan aku...

agaknyer dah besar kan...ada geng gado..suke la ko kan zara...

geram aku ngan budak rambut bawang ni tau, 
ada ke aku jumpe dier aritu waktu check up izz kat klinik, aku suruh flying  kiss/...sekali dier boleh pulok buat macam nak bagi kucing makan...geram elok..kakakkakak...org yang datang kat klinik tu bantai gelak kat aku ngan dier....


 ni mummy N mama dier yg sebok la sowang nak buat jadi menantu bagai...
kakakka...budak rambut bawang ni demok pon nak ke..kakakka...

ke zara nak ngan syawal atau izz..kakakkakaka....
nak ke bermertuakan aunty soya ko ni.kakakka..kang bergusti ko kat umah nnt...


korang rasa mana mummy, mama n ibu dier...yang sebenar...ada yang sama rupa ngan dier ke...



p/s: memasing sebok la nak jadi "mak" budak rambut bawang ni

7 ulasan:

Falsya berkata...

alahaiiiii...rambut bawang pun ttp comelllllll...comel sgt3...;D

Nad MamaZN berkata...

Comeyyyy sangattttt
Cam ank cino!

Fiza Rahman berkata...

Tomeinya. Putih melepak.

Nurzakiah Hanum berkata...

singgah ptg

Ibu Lala berkata...

Budak rambut bawang. Wakaka

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Cumil bangat.mcm ank cina.tgk dia pandaije posing..

QasehnyaRania berkata...

comeynya zar.putih melepak.susunan gigi cantik je :)